dimecres, 23 de febrer de 2011

Lady Gaga: cantant i revolucionaria


Lady Gaga, considerada com a una important icona gai, ha lluitat sempre per la igualtat de forma activa. Així ho ha demostrat en diversos esdeveniments en els que ha assistit, reivindicant el dret del col·lectiu LGBT per assolir els mateixos drets que qualsevol altra persona. 

Per aquest motiu avui Lady Gaga -obertament bisexual- és notícia. La cantant nord-americana ha arribat a un acord de patrocini amb la cadena de grans magatzems Target, amb la condició que aquests canviïn la seva política anti-LGBT. Target havia finançat a un governador republicà que era contrari al dret de les persones LGBT a contraure matrimoni. Així, Lady Gaga es negava a firmar cap acord amb Target si la cadena no canviava el seu protocol de donacions i en destinava part del pressupost a organitzacions LGBT.

En declaracions a la revista Billboard, Lady Gaga deia que: "ha estat una de les discussions més intenses que mai he tingut en una reunió de negocis" però que espera que la cadena de grans magatzems corregeixi els "errors del passat".

 Així doncs, es tracta d'una notícia molt positiva. 

La cantant, a més, ha estat notícia per partida doble. Fa pocs dies va sortir a la venda el seu single Born this way, cançó amb referències LGBT clares. La primera actuació en directe de la cançó va ser als premis Grammy, el dia 13 de febrer. A continuació podeu veure'n el vídeo, és molt recomanable! 


Font notícia: www.dosmanzanas.com

3 comentaris:

Isaura ha dit...

Fan falta més dones com aquesta al món, tan lluitadores! ;)

Angel ha dit...

És interessant veure com una persona tant extravagant i que dona la sensació de frívola sigui capaç de seure cara a cara amb els representats d'una gran cadena i poder arribar a aquesta mena d'acords.

Bravo per ella ;)

me_myself_irina ha dit...

Primer de tot, felicitar-te pel blog!!!!
M'agrada molt el tema que has triat, ^^

I segon, no coneixia, ni considerava aquesta faceta de Lady Gaga..!

Publica un comentari a l'entrada