dilluns, 21 de febrer de 2011

Un blog per a tothom

Deixeu que us expliqui una història.

En Malcom era un nen de set anys que vivia als Estats Units. Un bon dia els seus pares li van donar 140 dòlars -però no se'ls podia gastar en qualsevol cosa! Els seus pares volien que destinés aquests diners a fer la seva petita aportació a una bona causa, la que ell escollís. 

Al cap de pocs dies dues associacions (Los Angeles Gay & Lesbian Center i Human Rights Campaign) van rebre una carta que posava: 

"Em dic Malcom. Us envio aquests diners perquè penso que no és just que les persones homosexuals no siguin tractades amb igualtat"

Juntament amb la carta hi havia els 140 dòlars. En Malcom, després d'haver escoltat un programa de ràdio que parlava de la discriminació que pateix el col·lectiu LGBT, havia decidit, lliurement, col·laborar a favor de la igualtat. 

Aquesta història és real, i va passar, ni més ni menys que fa quinze dies. Tan de bo existissin més històries com aquesta. 

En aquest bloc s'intentarà fer una anàlisi de l'actualitat que envolta el col·lectiu LGBT. Espero que us hi sentiu còmodes! Deixeu els vostres comentaris, amb les vostres opinions, reflexions i propostes. 

Aquí, més que enlloc, tothom hi és benvingut. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada