divendres, 18 de març de 2011

Pel·lícules homosexuals: 8 femmes


Nota: 8
Any: 2003
País: França
Títol traduït: Vuit dones / Ocho mujeres

Us agrada el cinema francès? Si és així, avui us recomano la pel·lícula 8 femmes. Es tracta d'un film d'aparença d'obra de teatre (de fet, està originalment basat en una  obra teatral). Aquest és un els aspectes que més em va cridar més l'atenció a l'anar-la a veure ja que la diferencia d'altres films. 
El seu argument
En la pel·lícula veiem com en una casa de camp francesa hi ha l'assassinat de l'amo de la mansió. Vuit dones relacionades amb la víctima són presents al lloc dels fets i, per tant, una d'elles és la culpable. A partir d'aquell moment comença un dia de discussions i revelacions que demostren que totes elles tenen secrets que les fa sospitoses de l'assassinat. Al final del film, es descobreix quin és l'entrellat del misteri. 
La nostra opinió
Tot i semblar una pel·lícula de cinema negre es tracta d'una barreja de comèdia i musical. El contingut LGBT hi és present al llarg del film i ajuda a entendre alguns dels misteris i actituds de les protagonistes. Recordar que tot i que el bloc està dedicat a l'actualitat i opinió LGBT també és interessant posar-hi pel·lícules on el contingut no es exclusivament homosexual.

Així doncs, si voleu passar una bona estona amb una pel·lícula diferent, 8 femmes és una molt bona alternativa. La música francesa i l'estil de la pel·lícula us traslladaran a una història que enganxa des del primer moment.

3 comentaris:

Marta ha dit...

Fa un temps vaig mirar la pel·lícula i jo també la recomano; és molt curiosa i interessant.

Enhorabona pel bloc! Hi estat donant una ullada i trobo que està molt i molt bé!!!

*** GayGirl *** ha dit...

I saw this movie when it first came out, and I loved it. I haven't watched in in a while, but maybe it's time to watch it again. :o)

dsdmona ha dit...

A mi em va agradar molt. Vaig passar una estona molt entretinguda mentre la veia

D.

Publica un comentari a l'entrada