dimarts, 22 de març de 2011

Daniel Radcliffe premiat pel seu activisme LGBT


Daniel Radcliffe, que sempre ha lluitat activament pel col·lectiu LGBT, ha estat premiat per l'organització en que col·labora: The Trevor ProjectAquesta és una associació que té com a objectiu ajudar als joves gais a prevenir el suicidi. Radcliffe està involucrat en aquesta associació des de l'any 2009.

El premi té com a objectiu homenatjar a una persona que ha sigut la inspiració per a un gran nombre de joves LGBT i que ha ajudat a la visibilització i acceptació de la comunitat gai.

Radcliffe està molt involucrat en temes LGBT tot i ser heterosexual ja que, tal i com ell declara, va créixer envoltat de persones homosexuals i, per tant, per ell sempre ha estat una cosa del tot natural. Per aquest motiu sent que ha d'aprofitar la seva fama per lluitar a favor dels drets LGBT. 

Per ell col·laborar a The Trevor Project és una de les accions més importants que ha fet des que ha saltat a la fama, gràcies al seu paper de Harry Potter.

4 comentaris:

Isaura ha dit...

De vegades pensem que només poden lluitar pels drets LGBT persones que pertanyin en aquest col·lectiu. Però no és així. Daniel Radcliffe n'és un bon exemple! ;)

Anònim ha dit...

Exacte!

Un altre exemple és el de l'actriu Anne Hathaway. Pel que es veu va créixer en una família catòlica, però quan el seu germà va sortir de l'armari, ella va abandonar "la fe" en aquesta religió. El motiu que explica és que no pot estar a favor de cap religió que no accepti al seu germà.

A més, és ben conegut que col·labora en campanyes LGBT, com per exemple la campanya "I Do" (que demana a Barack Obama que lluiti a favor del matrimoni gai als Estats Units).

Lorena Enciso ha dit...

Visca per ells! Cada vegada són més les que recolzen i lluiten pels drets LGBT. Això també és una gran notícia! ;)

Butterflied ha dit...

Me parece genial que haya gente que contemple la homosexualidad como algo tan natural y luche porque todo el mundo lo vaya viendo así con tiempo y educación. Bravo por él y por todos los que, famosos o anónimos, hagan lo mismo. :D

Publica un comentari a l'entrada