divendres, 25 de març de 2011

'Gang bang', l'obra més polèmica del TNC


Ahir es va estrenar l'obra Gang bang a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya. L'obra, del director Josep Maria Miró forma part del projecte T6, un projecte que dóna suport a la nova dramatúrgia. 

L'obra transcórre en un bar de contactes gai, on un grup d'homes homosexuals mantenen relacions sexuals la vigília de la visita de Benet XVI a la ciutat de Barcelona. L'argument d'aquesta peça teatral ha indignat a l'associació E-Cristians, que ha iniciat una campanya contra Gang bang

L'enrenou que ha despertat aquesta obra ha fet que fins i tot programes televisius com La Noria assistissin a la seva estrena. Pel que sembla, però, i tal i com ja expressava el director de l'obra i Sergi Belbel (director del Teatre Nacional) no n'hi havia per tant

L'obra fa referència a la religió: a l'església, a Benet XVI, a la Sagrada Família i als capellans. Segons la crònica que en llegiem avui a El Periódico, es tracta d'acuidts fàcils i inofensius sobre l'església. 

Era necessari, doncs, voler censurar una obra com aquesta? Cal no oblidar com la religió ha tractat a les persones homosexuals i com les ha castigat al llarg de la història. Per tant, una obra de teatre segurament no és ni molt menys equiparable a les barbaritats que l'església ha dit i fet contra el col·lectiu LGBT.

4 comentaris:

su ha dit...

Graciés a com s'han possat els de l'associació aquesta, molta gent sap que existeix l'obra i aniran a vorela... publicitat gratuita!!

Anònim ha dit...

És cert! Sembla que no vegin que si el seu objectiu és perjudicar a l'obra, això encara els hi està fent més publicitat i, tal i com tu dius, gratuita! O sigui que perfecte! ;)

me_myself_irina ha dit...

Ho vaig veure al diari l'altre dia!!!
Segur que està molt i molt bé.
Tota aquesta polêmica, el que fa és beneficiar-la encara més.

:)
Bon cap de setmana!!

me_myself_irina ha dit...

Clareta, no sé si coneixes aquest blog..

Però, l'hauries de tenir com a blogs d'interés. No té cap mena de desperdici!!

;)

http://snowonthewater.blogspot.com/
jejeej

Publica un comentari a l'entrada