dimarts, 15 de març de 2011

Infidels s'acomiadaInfidels posa avui el punt i final després de tres temporades d'emissió. Hi ha hagut numeroses queixes a través de les xarxes socials ja que, la sèrie, s'ha acabat d'un dia per l'altre. Hi ha hagut diversos rumors que explicarien el motiu pel qual Infidels s'ha acabat tan precipitadament: alguns parlen de falta de pressupost, d'altres diuen que és, simplement, un final de cicle. El motiu que fa patir més, però, és que Infidels s'acaba perquè el nou govern català (Convergència i Unió) creu que és un programa que pot ferir a la sensibilitat de l'espectador i que no és adequat. Tot i que tant Televisió de Catalunya com CiU ho han negat, aquest és un dels motius que més explicarien el final sobtat de la sèrie. Com a fidel seguidora de la sèrie m'agradaria fer un breu repàs per la sèrie. Infidels parla de cinc dones i de les seves vides a la ciutat de Barcelona. El denominador comú que tenen a la primera temporada és la piscina, on s'hi troben regularment i comparteixen secrets i vivències. Al llarg de les tres temporades veiem els problemes que té cadascuna de les protagonistes amb les seves respectives parelles i amb la seva vida professional. És una sèrie que parla de temes actuals i quotidians, que fa riure i alhora fa viure moments delicats i problemàtics. Infidels també ha ajudat a la visibilitat LGBT. Una de les seves protagonistes, l'Arlet, comença a la primera temporada amb el seu xicot de tota la vida, en Víctor. L'Arlet, però, s'enamora de la seva professora d'aquagym, la Dani. Poc a poc, veiem el procés pel que ha de passar la parella: veiem com l'Arlet ha de deixar en Víctor, i explicar-li als seus pares, que no l'acaben de comprendre (el seu pare, que és molt consverador, està a punt d'agredir-la físicament). També veiem infidelitats i reconciliacions. Casaments i, fins i tot, un embaràs molt esperat. 


Alguna gent ha dit que Infidels és una mena de Sex and the city a la catalana. Realment, però, Infidels està basada en la sèrie de la BBC Mistresses.Acomiadem, així, a una de les millors sèries que ha emès mai Televisió de Catalunya. Una sèrie que, tot i ser Infidel ha estat força fidel a la realitat, als problemes quotidians de les persones. Qui no hagi pogut seguir la sèrie ho pot fer a través del web de TV3, on hi ha penjats tots els capítols. Tan de bo en el futur se'n poguessin emetre més temporades!

3 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

Aquesta última temporada no l'he seguida massa..! Però, em sembla una molt bona sèrie, i espero que en aquest nou clicle, o quan tinguin pressupost, les que vinguin al darrera, estiguin igual de bé!!!
;)

Adriana ha dit...

És, o va ser, o ha estat una gran serie a la que he dedicat molt de temps. Sap moltíssim greu que s'acabi, espero però que TV3 segueixi produint series d'aquesta qualitat.
A més recomano a tota al gent que no la veu, que ho faci (els capítols estan penjants a TV3.CAT) perquè realment val la pena.

*** GayGirl *** ha dit...

I LOVED the BBC series Mistresses, so I guess I should try to watch this as well - I've already seen YouTube clips of the Arlet/Dani story. ;o)

Publica un comentari a l'entrada