dijous, 31 de març de 2011

The L WordÉs difícil passar per alt una sèrie com The L Word. Va ser una sèrie amb important ressò a nivell mundial, ja que era la primera en atrevir-se a mostrar la vida d'un grup d'amigues homosexuals i els seus problemes quotidians. 

Es tracta d'una sèrie que reflecteix la realitat i en la que veiem persones de tot tipus: alguns personatges més estereotipats, com la Shane, i d'altres que trencaven tots els tòpics, com l'Alice o l'Helena. Potser aquest va ser el secret de l'èxit; saber mostrar que les dones homosexuals, com les heterosexuals, poden ser del tot diferents. D'alguna manera, doncs, tothom es podia veure reflectit en algun personatge o en alguna característica concreta d'alguna de les protagonistes.
Helena Peabody

Shane McCutcheon
Al llarg de les sis temporades es van il·lustrar, a través de la vida dels personatges, temes tan actuals com la maternitat, la infidelitat, el descobriment de la pròpia sexualitat, el rebuig per part de la família, la pèrdua de persones estimades, problemes de parella, problemes amb els amics o amb la feina

Curiositats de la sèrie...

  • Han estat molts els personatges que han passat per la sèrie. Només sis, però, han aparegut en les sis temporades: la Shane, l'Alice, la Jenny, la Bette, la Tina i la Kit. 
  • Tots els títols dels capítols comencen per la lletra "L"
  • Tot i que la sèrie tractava, bàsicament, d'un grup d'amigues lesbianes, també hi era molt visible la resta de comunitat LGBT.
  • The Chart era una pissarra on l'Alice indicava les relacions sentimentals que el seu entorn tenia amb altres persones. D'aquesta manera creava una cadena de relacions immensa. Tot i començar sent una pissarra, posteriorment va passar a ser online. Va tenir tal repercussió que aquesta iniciativa es va portar a terme a la vida real (OurChart)

D'aquesta  manera s'inicia una nova secció al bloc: de tant en tant farem un repàs per les curiositats de la sèrie The L Word! 

I per acabar, us faig una pregunta: quin és el vostre personatge preferit de The L Word
A mi personalment els meus personatges preferits són l'Alice i l'Helena.

9 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

Interessants totes les curiositats que expliques!!
Lo del Chart.. aquí a Girona, seria interessant fer-ne un... perquè dona com per..

Jo em quedo amb Helena i la Tina.
^^

Lorena Enciso ha dit...

Jo em quedo amb la Carmen!!! Llàstima que la traiessin tan aviat... Però vaja, l'Alice no seria mala substituta... jeje.

Referent al que diu l'Irina estic d'acord, per Girona sembla que hi hagi un "cercle" força interessant...

Melissa. ha dit...

Uhh molt interesant la veritat! Doncs podria dir que m'agrades totes haha! no tinc una preferida pero Shane, Carmensita de la Pica Morales i L'Helena son uf.. sense paraules!

Cada dia m'agrada més aquest blog!
:3

Melissa. ha dit...

(en resposta al teu comentari :3 )
La gran majoria es fan a Barcelona y tens un munt, com aquest que es diu AfterTea party que es un diumenge al mes, deprés tens el FleaMarket que es fa també un cop al mes, un altre que es diu Le cheap que és fa cada final dos cops a l'any pel cambi de temporada... i molts més (:

dsdmona ha dit...

Doncs a mi m'agradava molt la Dina i vaig plorar moltíssim quan va desaparèixer :(

D.

PD: Un plaer passejar-me per aquests post

su ha dit...

ja estaves tardant en parlar d'aquesta serie jejeje

vaig estar pensant ahir amb les pelis que m'havien marcat d'aquesta temàtica, pero realment, amb totes les que he vist, cap m'havia marcat com The L Word.

A mi m'agradaven molt Helena, Alice i Dana.

Besets

Butterflied ha dit...

Me enamoraría de alguien como Bette, tiene prácticamente todo lo que me gusta en una mujer. Pero mi personaje preferido es Alice sin ninguna duda. Es tan auténtica, tan divertida, tan cómica... Pero puede ser a la vez tan triste, tan loca, tan rara... Ayss, me encanta. Y aunque mucha gente la odie, como personaje, Jenny es genial.

laura ha dit...

A mi m'encantaven l'Alice i la Dana :) les dues eren graciosíssimes i em va encantar que les emboliquessin a la segona temporada :) una pena q a la tercera temporada me la matessin xD

I això de la Chart es podria fer a tot arreu, aquí a Barcelona, tot i q la comunitat gai és més gran, crec que es podria fer perfectament, la gent se'n faria creus de com de connectades arribem a estar xD

Ah! i respecte la sèrie.. és veritat que va ser molt important i molt bona en certs moments però des del meu punt de vista va anar caient en picat amb algunes revifades esporàdiques. Els personatges van acabar perdent la seva personalitat inicial (i no en el sentit de 'la gent canvia, és normal'), no ho sé. I si em poso a parlar d'en Max ja no acabo.

aaaanyway, admeto q la sèrie ha sigut molt important i que hi estava ben enganxada!

Ana16 ha dit...

ara mateix he vist el capitol on dana s´en va i el que la despideixen, mara meva es tan trist el que he arrivat a plorar.Les meves favorites són Alice i Dana. M´encanten.

Publica un comentari a l'entrada