dilluns, 21 de març de 2011

Famosos homosexuals: Jodie FosterNom complet: Alicia Christian Foster
Edat: 48 anys
Va néixer a Los Angeles (Estats Units)
Professió: actriu

L'hem vist a El Silenci dels Anyells (The Silence of the Lambs), Anna i el rei (Anna and the king), L'habitació del pànic (Panic Room) o Pla de vol (Flightplan).

Des de petita ha estat involucrada en el món de la publicitat i el cinema. Tot i així es va graduar en literatura a la universitat americana de Yale. Sempre ha afirmat, però, que ser actriu és la seva prioritat professional.

Ha guanyat dos Oscars per a la millor actriu principal, per les pel·lícules El Silenci dels Anyells i The Accused..

Quina relació té amb el món LGBT?
Jodie Foster sempre ha estat molt reservada pel que fa a la seva vida privada. Especialment, pel que fa a la seva situació sentimental. Això ha fet que, al llarg dels anys, hi hagués especulacions sobre la seva orientació sexual. 

L'actriu té dos fills (Charles Foster, nascut l'any 1998, i Kit Foster, de l'any 2001)., però mai s'ha sabut qui era el pare biològic (es creu que és un donant anònim). Aquest fet encara va despertar més rumors sobre l'homosexualitat de Jodie Foster.

El 2007, durant un esdeveniment públic, Jodie Foster va participar en un esdeveniment organitzat per la revista Hollywood Reporter, on va declarar: "la meva bonica Cydney m'acompanya en els bons i en els mals moments". Això va confirmar a la premsa que Jodie i Cydney eren parella. Mai havien assistit a cap esdeveniment públic juntes, tot i ser parella des de l'any 1992. Es creu, però, que l'any 2008 van acabar la seva relació.


Posteriorment Jodie Foster va dir que "sempre m'he sentit, d'alguna manera, com una impostora. No sé el que estic fent. Suposo que és el meu petit secret, el secret del meu èxit".

Després d'aquestes declaracions cal preguntar-se: hagués Jodie Foster tingut l'èxit que ha tingut si hagués revelat la seva orientació sexual abans?


Altres curiositats...

  • De petita els seus germans li deien "Jodie". Per aquest motiu va adoptar aquest nom artístic.
  • Anava a la mateixa universitat i al mateix temps que Jennifer Beals (la Bette de The L Word)
  • Parla anglès, francès i italià
  • Els seus actors preferits són Meryl Streep i Robert DeNiro.

5 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

De Jodie Foster ja coneixia la seva relació amb el món L.

^^

Alan ha dit...

I read that translated to English, and I must say, he looks very feminine.

Anònim ha dit...

It's "she" not "he"! I'm sorry the translator is not always good enough :S

Mònica ha dit...

he escrit un comentari ben bonic i va i es penja la pàgina!! :(

Et deia bàsicament, sobre la teva última pregunta: que és una pena que no prevalgui l'èxit professional per damunt de la vida privada de cadascú...

Anònim ha dit...

Ostres, em sap greu Mònica! :S Quina llàstima!

Doncs sí, és una pena... A ningú li hauria d'importar, ni això ni qualsevol cosa de la vida personal d'algú! Sort que les coses poc a poc canvien ;)

Publica un comentari a l'entrada