dilluns, 14 de març de 2011

Famosos homosexuals: Leisha HaileyNom complet: Leisha Hailey
Edat: 39 anys
Va néixer a Okinawa (Japó)
Tot i néixer al Japó els seus pares són americans. Ella va créixer a Nebraska (Estats Units).
Professió: actriu i cantant 

L'hem vist a The L Word (sèrie televisiva), All Over Me (pel·lícula) o en qualsevol concert d'Uh huh her, el seu grup musical. 

El paper més important que ha tingut la Leisha en el món televisiu és el d'Alice Pieszecki, la periodista bisexual de The L Word. Una amiga seva li va parlar de la sèrie, abans que aquesta es comencés a rodar. No va parar fins que va aconseguir-hi un paper, ja que li semblava molt important formar part de la primera sèrie basada, principalment, en la vida de dones homosexuals.  

Prèviament a la banda que té ara (Uh Huh Her) formava part del duet de rock The Murmurs. El seu grup actual està format per ella mateixa i per Camila Grey. Uh Huh Her és un grup pop-electro indie. Quina relació té amb el món LGBT?
Leisha Hailey és lesbiana. De totes les actrius de The L Word ella va ser l'única que se sabia públicament que era homosexual. 

Segons ella diu, formar part del col·lectiu LGBT no ha estat mai cap problema. Més aviat al contrari. Mai se n'ha amagat i això l'ha ajudat tant a nivell personal com a nivell professional. També diu que tot i que es sol tenir la creença que les persones gais tenen un estil de vida diferent als heterosexuals, en realitat això no és cert: "tothom té problemes a la feina. Problemes a casa. Gelosia. En realitat tots som iguals".

Actualment, i des de 2006, és la parella de la dissenyadora de roba Nina Garduno.


Altres curiositats...
És vegetariana.
Ha sortit en diversos anuncis de la marca de iogurts Yoplait.

5 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

Ohhjjjj!!
Que polifacetica la noia!

Isaura ha dit...

Ostres... Em sorprèn saber que va néixer al Japó! I tampoc en tenia ni idea que fos vegetariana!

El seu personatge a The L Word va ser molt encertat. L'Alice era molt divertida! :P

Lorena Enciso ha dit...

Estic d'acord amb l'Isaura. El personatge de l'Alice a The L Word era el més divertit de tots! Sembla prou simpàtica aquesta dona i molt compromesa amb el món LGBT! Haurien d'haver-hi més famosos com ella en aquest àmbit!

Eulàlia ha dit...

en alguna entrevista vaig sentir/llegir que ella anava al càsting per el personatge de "shane" però que la katherine moennig li va "prendre".
les directores varen dir que havien de donar-li un altre personatge.
i tal dit i tal fet varen crear l'Alice.
genial!!
·

Butterflied ha dit...

La amo. Así de simple. Me parece una tía genial, auténtica, monísima y con muchísimo talento. Espero que siga dando que hablar por mucho tiempo y sobre todo, que la pueda ver en la gran pantalla con la película de The L Word que se dijo que se iba a grabar. Dedos cruzados. xD

Publica un comentari a l'entrada