dilluns, 28 de març de 2011

Famosos homosexuals: Tània Sàrrias
Nom: Tània Sàrrias
Edat:  -
Va néixer a Barcelona (Catalunya)
Professió: actriu i presentadora de TV

L'hem vist presentant o col·laborant en programes de televisió com Sputnik, La Columna, TVist o Caiga Quien Caiga  També l’hem vist d’acrtiu en les sèries Mar de Fons i Ventdelplà, i en la pel·lícula de parla anglesa Reflections.

Tània Sàrrias va començar la carrera de Periodisme. Al cap d’un any, però, va canviar d’estudis i va voler dedicar-se a la interpretació. Es va llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del teatre de Barcelona.
                            

Quina relació té amb el món LGBT?

Sandra Barneda
Tània Sàrrias està casada, des d’octubre de 2009, amb la periodista i presentadora de TV, Sandra Barneda (actualment presenta els programes La Noria i De buena ley, a Telecinco).

Pel que es veu són dues persones molt discretes i fins pràcticament un any després de casar-se, ningú va saber que la parella s’havia casat (tot i que ja apareixia a la seva biografia de Wikipedia). No va ser fins que Sandra Barneda va ser entrevistada a el diari El Mundo que la gent no se’n va assabentar. Aquí podeu llegir l’entrevista.

No s’ha fet pública cap fotografia on Tània Sàrrias i Sandra Barneda hi apareguin juntes.
Altres curiositats...
  • A part de la seva carrera com a actriu i presentadora, Tània Sarrias (igual que la seva dona) és professora convidada a la facultat de Comunicació a la universitat Blanquerna, a la ciutat de Barcelona. Hi imparteixen cursos de Presentadors de Televisió

4 comentaris:

Butterflied ha dit...

Me gusta mucho más la Barneda que la Sàrrias. Muuuucho más. Pero me encanta que sean ejemplo de que no hay que ser butch para ser lesbiana y estar casada.

me_myself_irina ha dit...

:)
A mi també m'agrada més la Sandra Barneda. Ja ens les podrien portar com a professores convidades a la nostra facultat no?
Així eliminariem uns quants ... jee! Falta faria!

PD: Vas veure els enllaços que et vaig deixar a l'última entrada?!

Muaaaaaa

Innaia ha dit...

Interessant, desconeixia que estaven casades ^^

Anònim ha dit...

sandra barneda es muy atractiva, me gustaría verlas juntas en alguna fotografía pública de un evento importante a los que asisten los personajes de televisión.

Publica un comentari a l'entrada