dimecres, 13 d’abril de 2011

Barcelona candidata a acollir l'Europride 2014


L'Europride és un esdeveniment creat per EPOA (European Pride Organisers Association) l'any 1992. Durant dues setmanes la ciutat escollida per acollir l'Europride organitza activitats de tot tipus (música, cinema, art, manifestacions, entre d'altres) per donar visibilitat al col·lectiu LGBT. Està pensat no només per persones que formin part del col·lectiu, sinó que també hi participa gent que recolzi aquesta causa. 

Aquest octubre Barcelona presentarà la seva candidatura per tal d'organitzar l'Europride l'any 2014.  La decisió es prendrà a Brussel·les on el president del Pride Barcelona (l'esdeveniment que se celebra anualment en motiu de l'orgull gai), David Martí, defensarà la candidatura de la ciutat comtal. D'aquesta manera es pretendria consolidar Barcelona com una ciutat gai-friendly

David Martí també ha explicat a Europapress que compta amb el recolzament de Jordi Hereu i Xavier Trias (els candidats a l'alcaldia de Barcelona pel PSC i CiU, respectivament, en les properes eleccions).

Caldrà esperar una mica, doncs, per saber si Barcelona acollirà l'Europride 2014, esperem que hi hagi sort! Pel que fa a aquest any 2011, es celebrarà a Roma.Davant d'això, m'agradaria saber què n'opineu: és Barcelona una ciutat gai-friendly? Heu tingut algun problema per ser LGBT a la ciutat? Esperem les vostres experiències!


Font:
www.dosmanzanas.com
www.europapress.es

1 comentaris:

Isaura ha dit...

Wow! No en tenia ni idea!
Desitjo molta sort a David Martí, en la defensa de la ciutat a Brussel·les!

Realment seria una molt bona notícia que es pogués celebrar a Barcelona! És una bona forma de guanyar visibilitat! Tot i que crec que la ciutat és un bon referent pel que fa a la visibilitat i els drets LGBT. Tot i així, encara queda molt per fer! ;)

Publica un comentari a l'entrada