dissabte, 30 d’abril de 2011

Glee crea polèmica pel seu capítol dedicat a 'Born this way'No és cap secret, ni tampoc cap problema -al contrari-, que Glee hagi recolzat al col·lectiu LGBT i l'hagi visibilitzat amb diversos dels seus personatges. Aquesta vegada, però, sembla que, per alguns sectors conservadors, la sèrie ha anat massa lluny amb un capítol dedicat a la cançó Born this way, de la Lady Gaga.

Segons explica el web d'Ambiente G ha estat Dan Gainor, un crític conservador, el que ha fet unes declaracions molt desafortunades sobre Glee, després de l'emissió del capítol: la sèrie reflecteix clarament la visió personal de Ryan Murphy [creador de Glee] de com l'individu s'ha de fer adult, no la de majoria dels americans. Això és la seva última iniciativa depravada per promoure la seva agenda homosexual. A Glee hi ha l'institut més gai de la història de la humanitat. És un institut al que la majoria de pares mai enviaren als seus fills.

Gainor no ha estat l'únic. Victoria Jackson, política conservadora dels Estats Units, va publicar en un web una columna on hi deia que aquest capítol era "malaltís". Ella mateixa es va indignar perquè en un capítol dos dels personatges masculins (representats per Chris Colfer i Darren Criss) de la sèrie es feien un petó. Concretament en les seves declaracions deia: heu vist Glee aquesta setmana? Fastigós! I a més d'obligar-nos a empassar-nos aquesta merda gai, va i se n'enriuen del cristianisme i dels cristians.. un altre cop! Què és el que tenen escrit a la seva agenda, eh? Dieu, productors de Glee, què teniu a la vostra agenda? Un únic camí de tolerància, sens dubte


Tot plegat sembla ridícul. Ja seria hora que la mentalitat d'alguns no fos tan tancada. És una llàstima que moltes de les iniciatives a favor del col·lectiu LGBT es vegin tacades i, fins i tot, siguin objecte de polèmica pels sectors més conservadors. A veure si, per fi, obren els ulls. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada