divendres, 15 d’abril de 2011

Pel·lícules homosexuals: Los líos de Gray

Nota: 6,5
Any: 2006
País: Estats Units

El seu argument
Mentre la Gray es posa en un bon embolic els espectadors passem una bona estona. Gray Matters (Los lios de Gray) és una comèdia americana protagonitzada per Heather GrahamLa pel·lícula explica la història de Gray i del seu germà Sam (Tom Cavanagh). Estan tan units que decideixen ajudar-se mútuament a trobar parella. Aviat en Sam coneix la Charlie (Bridget Moynahan) amb qui es prometen a la primera cita. Durant els preparatius del casament la Gray va coneixent a la Charlie i se n'acaba enamorant. Què passarà quan en Sam se n'assabenti? Serà correspost l'amor de la Gray per la Charlie? Tot plegat trencarà els esquemes de la Gray que poc a poc va descobrint la seva sexualitat. En el film veiem les dificultats que té per acceptar-ho i per explicar-ho a la persona amb qui està més lligada: el seu germà Sam. És curiós veure que en el film hi apareixen actors com Alan Cumming (The L Word) o Rachel Shelley (l'Helena de The L Word) i que hi tenen un paper força destacat. 


La nostra opinió
La pel·lícula és ideal per desconnectar i fer-te passar una bona estona! És un film, fins i tot, per mirar en família un diumenge a la tarda. L'heu vist, vosaltres? Què us ha semblat? ;)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt entranyable la gray :)

Butterflied ha dit...

¡Aún no la he visto! Mira que me faltan peliculillas "de ambiente" que ver...

su ha dit...

entretinguda, no passara a la historia, però com dius, desconnectes

*** GayGirl *** ha dit...

I think the main kiss in this movie is one of the best lesbian movie kisses EVER!!! I could watch it again and again... and again. ;o)

Anònim ha dit...

Totalment d'acord quan dieu que és una pel·lícula de diumenge a la tarda! És pràcticament obligació veure-la almenys una vegada a la vida. No serà la pel·lícula de l'any, però és entretinguda, fresca, i divertida!

Publica un comentari a l'entrada