dijous, 7 d’abril de 2011

Pel·lícules homosexuals: Imagine me & you

Nota: 8
Any: 2005
País: Regne Unit
Títol traduït: Roses vermelles / Rosas rojas

El seu argument
Què passa quan una força imparable xoca amb un objecte inamovible? Aquesta és la pregunta que planteja H, una nena de set anys, el dia que la Rachel es casa amb l'Heck. Ha de ser un dia perfecte. I què és un casament sense flors? La Luce és la florista que procurarà perquè l'esdeveniment vagi sobre rodes. Tot ja està a punt de començar. Més del que tothom es pensa està a punt de començar. La nostra opinió
Aquest és l'argument d'aquesta pel·lícula protagonitzada per Piper Perabo, Lena Headey i Matthew Goode. Tot i que la pel·lícula podria caure en el tòpic de "dona casada s'enamora d'una altra persona", el film aporta una visió fresca, nova i, en alguns moments, còmica d'aquesta situació. Penso que és una pel·lícula apta per a tots els públics, siguin homes, dones, grans, joves, homosexuals o heterosexuals. De fet, i com a curiositat, la pel·lícula originàriament havia de tractar d'una història d'amor heterosexual. 


L'H i l'Heck

El títol del film en anglès, Imagine me & you, prové de la cançó Happy Together, una cançó de l'any 1967, que segur que us sonarà i que no us podreu treure del cap!

Què n'opineu d'aquesta pel·lícula? Què és el que més i el que menys us ha agradat? Us deixo amb el tràiler per qui no hagi vist la pel·lícula!


8 comentaris:

Isaura ha dit...

Està clar que el que menys m'agrada de la pel·lícula és el pesat d'en Coop amb la pobra Luce. Fins i tot caient en tòpics masclistes...

I el que més m'agrada... La mirada entre la Rachel i la Luce, quan la Rachel entra a l'esglèsia per casar-se!

Mónica ha dit...

Me encanta esta película!.
Por destacar lo que más me gusta,el momento en la floristeria,cuando Rachel llega para decirle q no pueden volver a verse y se desata la pasión.Me derretí.

me_myself_irina ha dit...

... M'encanta.
Me la vaig comprar original per tenir-la sempre.

H, i les seves preguntes, les dues protagonistes i el paper del noi, la BSO.. Genial tota.

Melissa. ha dit...

La veritat és que és genial! Una trama tendre i dolça que t'atreu, que et fa potser sentir identificada. Si fos la tipica trama heterosexual no tindría cap gracia ni destacaria.. seria una cosa a la que estem acostumats.

ÉS perfecte tota sencera!

dsdmona ha dit...

Em va agradar molt... té punts cómics i moments algo més profunds amb les preguntes de l´H. El millor moment per a mi es la "discussió" la cotxe quan surten a buscar l'Amor

D.

*** GayGirl *** ha dit...

This is one of my all-time favorite movies. Not just for a gay-themed movie, but overall. I can watch again and again without getting tired of it. Always makes me happy. It's all about "Love conquers all" and I truly believe in this!

Also, I like that all the people are sweet and good, so you don't want anyone to get hurt. It brings an extra dimension, and makes things less simple. But still, you can't stop love, which is the unstoppable force. ;o)

miriam ha dit...

a mi me encantó^^

Anònim ha dit...

LENA HEADEY!!!!!!!! :DDDDDD

Publica un comentari a l'entrada