dijous, 14 d’abril de 2011

NOH8 Campaign


La campanya NOH8 (No Hate) és una protesta en contra de la California Proposition 8 -un referèndum a les eleccions de California que tenia com a objectiu prohibir el matrimoni gai-. NOH8 va ser creat pel fotògraf Adam Bouska i per Jeff Parshley. 

L'objectiu era mobilitzar a persones de tot tipus: gent del carrer, celebritats, blancs, negres, heterosexuals, homosexuals, polítics, artistes, entre molts d'altres, per lluitar en contra del Proposition 8. La campanya consistia en realitzar fotografies de totes aquestes persones en un fons blanc, portant samarretes blanques, amb la boca tapada i amb el logotip de 'NOH8' pintat a la cara. Això vol simbolitzar que les seves veus, les seves opinions no es tenen en compte amb l'aprovació de Proposition 8. 
Des de la creació de la campanya NOH8 més de 8000 persones d'arreu del món s'han fotografiat per lluitar en contra de Proposition 8. El novembre del 2009, NOH8 va anunciar que la ciutat de West Hollywood (California) té la intenció de proclamar el dia 13 de desembre com el dia oficial de 'NOH8'.

A continuació podeu veure algunes de les fotografies de la campanya, on hi apareixen algunes de les celebritats candidates a ser el personatge de la setmana que ve: Amber Heard, Jane Lynch i Tegan&Sara ;)4 comentaris:

Anònim ha dit...

bullshit...
que bonic tota la gent que forma part de la campanya, hi estiguin involucrats o no :)

per cert, vaig estar pensant...amb el we are the champions de queen i els village people!jaja algo és algo!!...

M.

Anònim ha dit...

Sí, he estat veient diversos vídeos de la campanya i realment hi ha molta gent que forma part de NOH8! ^^

Els Village People diu, quina gràcia! Però sí, sí, tens raó! :P ^^

su ha dit...

Esta campanya va ser i es genial

me_myself_irina ha dit...

No en tenia ni idea d'aquesta campanya!! Molt bona iniciativa.. i fotografies :D

Publica un comentari a l'entrada