dilluns, 4 d’abril de 2011

Famosos homosexuals: Elena Anaya


Nom: Elena Anaya
Edat:  35 anys (1975)
Va néixer a Palència (Espanya)
Professió: actriu

L'hem vist a Habitació a Roma, Lucía y el sexo, Alatriste (amb Viggo Mortensen), Fràgils (amb Calista Flockhart), Van Helsing (amb Hugh Jackman), In the land of women (Entre mujeres; amb Kristen Stewart i Meg Ryan) o Hable con ella

Elena Anaya mai va ser una bona estudiant. Des de ben petita tenia clar que es volia dedicar al món de la interpretació. El seu salt a la fama va ser, sobretot, gràcies a Lucía y el sexo, amb la qual va ser nominada a un premi Goya. 

En una entrevista a la revista Cinerama va dir que Habitació en Roma havia sigut la pel·lícula més dura que havia fet i a la que més li havia donat. Per preparar-se el paper d'Alba, el director (Julio Medem) va portar a Elena Anaya i a Natasha Yarovenko (Natasha, a Habitació a Roma) en un bar per simular una cita a cegues, cadascuna representant el seu personatge. Es tractaria dels moments previs a la història de la pel·lícula, on les dues protagonistes es coneixen. Mentre estaven en el bar, Medem les observava des d'una altra taula, per acabar de perfilar els personatges.Quina relació té amb el món LGBT? 

Hi ha molts rumors que giren a l'entorn de la vida sentimental d'Elena Anaya. El 2008 la revista InTouch va publicar que estava mantenint una relació amb una altra dona, Maria Villanueva. Pel que es veu, la revista les va veure anant a sopar juntes i, segons publiquen, se les va veure amb "actitud carinyosa i sense amagar-se de res". A la mateixa revista comparaven Elena Anaya amb Lindsay Lohan: dues actrius joves que no amaguen les seves respectives relacions. 

També es parla d'un vídeo on hi apareixerien Elena Anaya i Maria Villanueva, però ha estat retirat de diversos portals on estava publicat. Elena Anaya no ha ni confirmat ni desmentit els rumors, però molts webs (com el web Diez Minutos) ja afirmen que l'actriu és homosexual o bisexual. 


No podem saber, doncs, què hi ha de cert en tots aquests rumors. Sigui com sigui, Elena Anaya ha ajudat notablement a la visibilitat de les dones homosexuals gràcies al seu paper a Habitació a Roma. 


Altres curiositats...
  • Ha intervingut en un videoclip de Justin Timberlake
  • Alguns dels seus actors preferits són Susan Sarandon, Ariadna Gil o Roberto Benigni
  • De més jove era molt fan de Mecano i ha assistit a diversos concerts del grup.
  • Li agrada el submanrinisme
  • Té un ull de cada color -en algunes fotografies no es pot apreciar massa.

3 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

M'encanta aquesta actriu... i no la coneixia fins a veure la peli de Habitación en Roma..
:)

Butterflied ha dit...

No me gusta nada esta chica, ni como actúa, ni físicamente ni nada...

Moroboshi ha dit...

Curiositat: un altre famós bisexual (en aquest cas de manera obertament reconeguda), en David Bowie, també té un ull de cada color. Que llegeixo a la Wikipedia que és una anomalia que es coneix com a heterocròmia i que normalment és causada per un accident. En el cas de les dones sembla que acostuma a ser per la no activació d'un dels dos cromosomes X. Podria tenir això a veure amb l'orientació sexual?

Pel que fa a la pel·lícula, em va agradar molt. És una història molt maca amb moments memorables. La recomano.

Publica un comentari a l'entrada