dilluns, 25 d’abril de 2011

Famosos homosexuals: Heather PeaceNom: Heather Peace
Edat:  34 anys (1976)
Va néixer a Bradford, Yorkshire (Anglaterra)
Professió: cantant i actriu

L'hem vist a diverses pel·lícules, però s'ha fet famosa pel seu paper de Sam Murray a la sèrie de la BBC Lip Service. També l'hem pogut veure sobre els escenaris en qualsevol dels seus concerts. 

Heather Peace va fer el càsting a Lip Service per representar el paper de la Frankie. Finalment, li van oferir el paper de la Sam. Tot i semblar un paper més minoritari, ella confessa sentir-s'hi molt a gust. Algunes enquestes realitzades al Facebook demostren que el seu personatge és el preferit de les persones que han respost les enquestes. 

Pel que fa a la seva carrera musical, aquest abril ha estat fent una gira pel Regne Unit on ha tingut molt èxit. 
Quina relació té amb el món LGBT?
Heather Peace és l'unica actriu de la sèrie Lip Service que és homosexual a la vida real. En una entrevista explica que les coses no sempre han estat fàcils per ella, i que alguna vegada la seva sexualitat l'ha condicionat. En una sèrie on ella era l'única noia el productor del programa va dir que no expliqués a ningú que era homosexual ja que així els homes la veurien més atractiva.


En una altra ocasió, els mitjans de comunicació van descobrir que era gai i volien publicar-ho abans que la seva pròpia família ho sabés. Per sort, explica, va sortir a la llum una notícia més important que va fer que el diari deixés de banda la sexualitat de Heather Peace. 

Heather Peace ha participat en diversos festivals LGBT on hi ha fet concerts. També ha assistit en la convenció d'aquest any de The L Word que es celebrava a Anglaterra. 
Altres curiositats...

  • Aquesta primavera començarà a rodar la segona temporada de Lip Service

Fonts:

1 comentaris:

Butterflied ha dit...

Me quedé super pillada con Heather Peace al verla en Lip Service. No la conocía de antes y no sé qué tiene, pero me encanta. No sabía que fuera la única lesbiana de Lip Service, qué curioso...

Publica un comentari a l'entrada