dilluns, 11 d’abril de 2011

Famosos homosexuals: Heather Matarazzo
Nom: Heather Amy Matarazzo
Edat:  28 anys (1982)
Va néixer a Long Island, Nova York (Estats Units)
Professió: actriu

L'hem vist a pel·licules com The Princess Diaries (Princesa por sorpresa), Scream 3 o Saved! També l'hem vist en sèries com The L Word (2006) i Exes and Ohs.


Heather Matarazzo va ser adoptada per una família italiana. La seva família biològica era irlandesa. Va arribar a conèixer a la seva mare biològica, tot i que va morir al poc que es retrobessin. En una entrevista a la revista Curve, Heather Matarazzo deia que tenir la mateixa sang no sempre significa res, que per ella la seva mare és la Camille Matarazzo encara que no sigui la seva mare biològica. 


Quina relació té amb el món LGBT?

L'any 2004 va sortir de l'armari, pràcticament per casualitat: va concedir una entrevista al diari New York Daily News. A l'entrevista, Matarazzo va dir: "he conegut a una persona i estic molt enamorada. Ella encara no és famosa, però ho serà! Li agradaria estar sobre els escenaris, que no és tan desmoralitzador com el món del cinema"Tot i no dir el nom de la persona, tota l'estona es referia a ella com una dona.

L'octubre del 2008 va revelar que estava promesa amb Caroline Murphy, una cantant americana. Tal i com expliquen a la revista Curve, va ser un amor a primera vista. Es van conèixer l'any 2007. Sovint participa en actes a favor dels drets LGBT. 
Altres curiositats...
  • És bona amiga de l'actriu Anne Hathaway (també defensora dels drets LGBT; el seu germà és obertament gai), des que van rodar The Princess Diaries juntes.

3 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

Aquesta noia si que no em sona.. i això que he vist L però no, no em sona gens!!!

Clareta, avui la meva actualizació putcer t'interessi... són Tegan and Sara, dues bessones que fa ja molts anys que estan al món de la música.. però a banda, son molt conegudes al món LGBT.
Com a personatge(s) de la setmana, et podrien servir ;)

http://sencillamentemusica.blogspot.com/2011/04/artista-del-dia-tegan-and-sara.html
Aquí ho tens.
MuaaaK

Isaura ha dit...

Al primer lloc que vaig veure a aquesta noia va ser a Princesa por sorpresa! Era encara força petita allí i... quines pintes que portava, pobra! :P

Butterflied ha dit...

Fuck you, Stacie Merkin!!!!!!! xDDDDDDD No podré olvidar nunca las escenas de Jenny super indignada por la entrevista que le hizo y la reseña de su libro, qué bueno...

Como siempre digo, me parece genial que haya gente que no tenga reparos en ser como es y que haga que las cosas se normalicen cada vez más.

Un saludo!

Publica un comentari a l'entrada