dijous, 28 d’abril de 2011

Personatges homosexuals: Callie Torres


Avui comencem una secció dedicada a personatges de sèries relacionats amb el món LGBT. Serà un apartat que tindrà com a finalitat aprofundir en la vida d'aquests personatges, i poder comentar què és el que més ens agrada o ens desagrada, parlar de capítols o escenes concretes o, simplement, donar-los a conèixer per a aquelles persones que no vegin la sèrie de la que formin part. Alertem, però, de la possibilitat de que les entrades continguin spoilers! Avui comencem amb la Callie Torres, d'Anatomia de Grey!

La doctora Callie Torres (representada per l'actriu Sara Ramírez) és un dels personatges de la sèrie nordamericana Anatomia de Grey (Grey's Anatomy). Callie és una cirurgiana ortopèdica del fictici hospital de Seattle Grace. Va començar a aparèixer a la sèrie a la segona temporada, quan mantenia una relació amorosa amb George O'Malley, un dels protagonistes. 

Més endavant, i després d'un matrimoni fallit amb George, la Callie manté una gran amistat amb la nova cap de cirurgia cardiotoràcica, la doctora Erica Hahn. Aviat, però, descobreix que el que sent per l'Erica no és tan sols una amistat. Així comença a replantejar-se la seva sexualitat i inicia  una relació de parella amb l'EricaEntre tants dubtes, però, acaba sent-li infidel amb el doctor Mark Sloan i això fa que la Callie i l'Erica tallin. Finalment, la Callie admet que és bisexual. 

Callie i Erica
Després de la ruptura, la Callie pensa que estarà sola sempre, fins que apareix la nova cirurgiana pediàtrica, la doctora Arizona Robbins. Quan casi ni es coneixen, es troben en els serveis d'un bar, on l'Arizona li assegura que les seves relacions no sempre han d'acabar malament, i li fa un petó. Al final acaba sorgint una relació entre la Callie i l'Arizona, que li dóna suport quan revela la seva sexualitat al seu pare. Aquest, però, no ho accepta de cap manera, i li retira el suport econòmic i moral, dient-li que comet un pecat mortal. 

Callie i Arizona

Tot i que la parella passen per alguns mals moments, en els últims capítols veiem com l'Arizona demanava el matrimoni a la Callie, mentre anaven en cotxe. Just abans que la Callie respongui, però, tenen un greu accident on la Callie, que està embarassada, queda molt malferida. Afortunadament, però, tant la Callie com el seu futur fill sobreviuen. El primer que fa la Callie al despertar-se després d'estar inconscient és acceptar la proposta de matrimoni. Sembla ser que el capítol del casament s'emetrà el dia 5 de maig. 

Què n'opineu d'aquest personatge? 

4 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

D'aquesta noia ja ho sabia!!
Pero no he vist gaires capítols d'Anatomia de Grey!!

me_myself_irina ha dit...

Clara, hauries de fer una entrada sobre això... suposo que ho has vist
Però si no és el cas.. fes-ho perque vaia tela!!

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/comunidades/niegan/pagar/fecundacion/lesbianas/elpepusoc/20110427elpepisoc_4/Tes

su ha dit...

crec que tecnicament no va ser una infidelitat, perque es suposa que l'Arizona se'n va a no se quin pais i la deixa soles i Callie es "desfoga" amb l'amic... te igual, el cas es que fan molt bona parella :)

Anònim ha dit...

Ostres tens raó, gràcies per la correcció! ^^

Publica un comentari a l'entrada