divendres, 1 d’abril de 2011

Un grup de catòlics amenaça als actors de 'Gang Bang' en plena obra
L'altre dia parlàvem de l'obra de teatre 'Gang Bang', estrenada al Teatre Nacional de Catalunya fa pocs dies. Com ja es va explicar, era una obra que va portar molta polèmica ja que tractava d'un local d'homes gais, i de les relacions que aquests mantenien durant la visita de Benet XVI a Barcelona. 

Algunes associacions catòliques van criticar aquest fet, i hi va haver certa expectació el dia de l'estrena. El que ningú s'esperava, però, era que durant la representació d'ahir dos individus saltessin a l'escenari i amenacessin als actors. Els dos espontanis cridaven: no se pueden utilizar las palabras de dios. Viva el rey, viva los sacerdotes de cristo. Un dels individus es comportava molt violentament amenaçant als actors amb un tamboret. A continuació podeu veure'n el vídeo ja que el canal BTV ho va poder enregistrar. 


Afortunadament, aquestes dues persones van ser retirades de l'escenari, i no van poder agredir físicament a ningú. Els fets van culminar amb l'aplaudiment del públic, en respecte als actors i a la seva feina.  No va ser fins deu minuts més tard que l'obra es va poder continuar, doncs els dos individus van llançar bombes fètides i es va haver de netejar la sala. 

Fets com aquests són, sens dubte, molt lamentables. Des d'aquest modest bloc, una vegada més, mostrar tot el meu recolzament pels actors que, com a bons professionals, van saber reaccionar davant d'aquesta situació tan violenta. 

Font: 

3 comentaris:

me_myself_irina ha dit...

Ho he vist a Tv... vaya tela!!!!
Entenc que no hi estiguin d'acord.. però d'aquí a colarse i montar un xou...

Lorena Enciso ha dit...

És indignant! Ells demanen en tot moment que se'ls respecti. Nosaltres NOMÉS demanem el mateix!

Butterflied ha dit...

Ellos que piden tanta tolerancia y respeto por la religión y ya ves qué ejemplo dan... Vergonzoso, vamos, hay una cosa que se llama libertar de expresión que me da que aún les queda demasiado lejos.

Publica un comentari a l'entrada