dissabte, 14 de maig de 2011

Lip Service
Lip Service és una sèrie escocesa que es va estrenar l'any passat. Pels qui no la coneixeu, no us preocupeu! De moment només s'ha emès una temporada (de sis capítols) i actualment s'està preparant una segona temporada. O sigui que hi ha temps per posar-se el dia! Lip Service explica la vida de la Tess, la Cat i la Frankie, tres amigues homosexuals de vint-i-tants anys. Al llarg dels sis capítols emesos fins ara, veiem com són aquests personatges i quines són les seves relacions amoroses. 
 
La història comença quan la Frankie, l'ex-xicota de la Cat, torna a Escòcia després d'haver marxat i abandonat a la Cat sense cap mena d'explicació. La Cat viu amb la seva millor amiga, la Tess, tota una especialista en enamorar-se de les dones equivocades. A partir d'aquí veurem com evoluciona l'amistat de les tres noies i els problemes de la seva vida quotidiana.


La sèrie està ambientada a Glasgow. Té alguns tocs dramàtics i moments molt divertits. És una sort que, gràcies a l'èxit de la primera temporada, hagin decidit continuar la sèrie. 

Sovint s'ha comparat Lip Service amb The L Word, però personalment trobo que es tracta de dues sèries molt diferents. Evidentment l'argument pot semblar similar (la vida d'un grup d'amigues lesbianes) però les històries que s'expliquen són completament diferents. Inevitablement, però, sempre serà comparada amb The L Word que, com ja sabem, va ser una sèrie pionera. 

Així doncs, us animo a mirar Lip Service, m'agradaria saber les vostres opinions!  


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lip serfvices si esta subtitulada al castellado desde hace varios meses.

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació! ;)

laura ha dit...

Les comparacions són odioses però és impossible no comparar qualsevol sèrie on les protagonistes són lesbianes amb TLW. És veritat que són ben diferents però hi ha similituds.. què me'n dieu de la Frankie i la Shane? xD

La sèrie està bé per passar l'estona, tot i que els triangles amorosos em maten ^^ Ja tinc ganes de veure la segona temporada!

Anònim ha dit...

Doncs sí, jo lo més semblant que trobo entre Lip Service i The L Word és el personatge de la Frankie i la Shane. La veritat és que, a part del color de cabell, s'assemblen en tot! Però pel que fa a les històries i a la resta de personatges, trobo que són dues sèries completament diferents.

A mi, la veritat, és que Lip Service em va enganxar molt. Però clar, de moment només hi ha 6 capítols! De totes maneres, en una entrevista que vaig llegir de la Heather Peace (la Sam a Lip Service) deia que ara a la primavera ja es trobaven gravant la segona temporada. Així que potser d'aquí uns mesos ja podrem veure nous capítols! :D

Butterflied ha dit...

En mi blog, para las que ya hayan visto la serie porque está lleno de spoilers, tengo un post dedicado completamente a la serie, a los personajes y a las similitudes con The L Word. :)

Publica un comentari a l'entrada