dimarts, 24 de maig de 2011

Llista Hot 100 al web After Ellen 2011


El famós web lèsbic After Ellen va publicar ahir la llista Hot 100 amb les dones més desitjades del 2011. Aquesta llista es confecciona anualment gràcies a les votacions de les lectores d'After Ellen i té cert reconeixement. La llista està formada tant per dones homosexuals com per heterosexuals. 

Aquest any, potser per l'èxit internacional que està tenint la sèrie Glee, la número 1 de la llista Hot 100 és Naya Rivera. Pels qui no us soni el nom, Naya Rivera és la Santana de Glee, un personatge que, tal i com han confirmat els guionistes de la sèrie, és homosexual. I aquí no acaba l'èxit de Glee a la llista Hot 100: la número 2 és Heather Morris, una de les altres protagonistes de la sèrie (la Brittany). Pel que sembla Glee ha tingut un gran èxit entre el públic homosexual i no només femení, ja que en la llista Hot 100 d'After Elton (la mateixa versió de la llista però masculina) els actors de Glee també hi han triomfat. 


En tercer lloc hi trobem Jessica Capshaw, l'actriu que encarna a l'Arizona d'Anatomia de Grey. I, com en el cas de Glee, els personatges d'Anatomia de Grey tenen un lloc molt destacable a la llista: Sara Ramírez (la Callie d'Anatomia de Grey) ocupa, ni més ni menys, que la quarta posició. 

D'esquerra a dreta: Sara Ramírez i Jessica Capshaw


Olivia Wilde (House, O.C) va ser la guanyadora de l'any passat, i aquest any ocupa la cinquena posició. Ens hem fixat, però, que en els cinc primers llocs de la llista no hi trobem cap dona homosexual a la vida real. No és fins al 6è lloc que s'hi troba l'actriu lesbiana Amber Heard (que va ser personatge de la setmana a l'It's not a phase, en una de les passades edicions). 

Les següents dones homosexuals de la llista són les bessones Tegan & Sara que ocupen el 12è i l'11è lloc, respectivament. Destacar, també, la divuitena posició de Heather Peace (la Sam, de Lip Service) i la vintena posició de Portia de Rossi (que l'any passat ocupava la cinquena posició). 

Tot i que veiem que els personatges de les sèries actuals estan tenint un gran èxit a la llista (Glee, Anatomia de Grey o Skins), veiem que les actrius de The L Word continuen molt presents a la llista (com la Leisha Hailey, la Jennifer Beals o la Kate Moennig)

Cal tenir en compte que les cinc primeres de la llista són dones heterosexuals que han encarnat personatges homosexuals o que han tingut alguna relació lèsbica. 

Aquí podeu revisar la llista sencera. 
Qui us agradaria que hagués guanyat, a vosaltres? 
Qui trobeu a faltar en aquesta llista?

7 comentaris:

Mònica ha dit...

has canviat el logo, oi? :D

Anònim ha dit...

Sí, hi ha hagut alguns canvis en el bloc! Espero que t'agradin!! ;)

JoIProu ha dit...

Bones! Primer felicitar-vos pel blog, està molt bé.
Respecte a l'entrada està clar que els personatges lèsbics de la televisió o del cinema en aquest moment són els principals a la llista, i si en el seu moment ho devien ser les protagonistes de The L Word, per exemple, ara toca a les de Glee, opinió que no comparteixo, ja que no veig la sèrie ;)

Anònim ha dit...

Nosaltres tampoc veiem Glee, sincerament! Però amb l'èxit que se sent a dir que té a nivell mundial, suposo que és "normal" que votin a les actrius d'aquesta sèrie...què hi farem!

Moltíssimes gràcies per passar-te pel bloc!! :D

Moroboshi ha dit...

Com a home heterosexual amb uns gustos força particulars no comparteixo els exemples posats, però em sembla interessant conèixer el parer de les dones, lesbianes o no, sobre l'aspecte físic d'altres dones.

S'ha de dir, però, que el fet que els personatges en si siguin homosexuals sembla que juga un paper important a l'hora d'aparèixer a la llista. Per tant, una mica sí que s'està jutjant l'"interior" i la simpatia que ens provoquen.

Anònim ha dit...

Sí, crec que és cert que es jutja més la simpatia que ens provoquen que no pas l'atractiu físic, però crec que això és molt positiu! ;)

Tot i així, jo com a dona homosexual tampoc hagués escollit aquestes dones com a les guanyadores! Potser és precisament perquè no veig la sèrie Glee i, per tant, en aquest cas només em puc basar en el físic i no en l'interior, tal i com tu comentaves! ^^

Moroboshi ha dit...

Totalment d'acord amb què és positiu jutjat per l'"interior", encara que en el cas dels actors i les actrius no el puguem conèixer realment.

Ara, això em duu a una reflexió: a les llistes dels Top 10 masculins i femenins votats/des per heteros hi apareixen sempre els mateixos i, sovint, són gent de conegut caràcter tirant a desagradable, tipus Megan Fox o Scarlett Johansson.

Potser els i les homosexuals tendiu més a jutjar l'interior que els heteros? Estaria bé fer-ne un estudi.

Publica un comentari a l'entrada