dilluns, 23 de maig de 2011

Famosos homosexuals: Angelina Jolie


Nom: Angelina Jolie Voight
Edat:  35 anys (1975)
Va néixer a Los Angeles, Califòrnia (Estats Units)
Professió: actriu

L'hem vist a Girl Interrupted (Innocència interrompuda), The bone collector (El col·leccionista d'ossos), Tomb Raider, Mr. and Mrs. Smith, Salt o The tourist (El turista). Serà també la protagonista de la pel·lícula Cleopatra, que es veurà als cinemes l'any 2013. Actualment aquest film està en pre-producció. 

Sempre ha estat posada en el món de la interpretació ja que el seu pare és l'oscaritzat Jon Voight (ha sortit en pel·lícules com Missió Impossible, Pearl Harbor o, fins i tot, Tomb Raider). 


A part de la seva tasca en el món del cinema, també col·labora en molts projectes de caritat arreu del món. De fet, va vendre les fotografies de la seva primera filla d'ella mateixa i Brad Pitt per 4 milions de dòlars. Aquests diners van ser donats a la caritat. També ha fet importants donacions per ajudar als països més subdesenvolupats. 

Quina relació té amb el món LGBT?
Angelina Jolie mai ha amagat la seva bisexualitat, i així ho ha explicat en diferents entrevistes. En unes declaracions a la revista britànica lèsbica Diva deia que "estimo igual als homes i a les dones; veig a la gent com a gent i a l'amor com l'amor. Així que té sentit que una dona pensi que jo la puc estimar igual que estimo a un home". En una altra entrevista l'any 2003 li van preguntar si era bisexual. I ella va respondre: és clar que sí. Et penses que si m'enamorés d'una dona no la tocaria?

L'actriu va fer referència a la relació homosexual que mantenia Alexandre Magne per mostrar el seu amor per ambdós gèneres: la gent hauria de veure que la relació entre l'Alexandre i el seu amant Hephaestion, és molt bonica. La profunda germandat i la sòlida relació que tenen és molt bella, i estic realment encantada amb ella".  


Angelina Jolie s'ha casat tres vegades amb tres homes (actualment està casada amb Brad Pitt). Ha reconegut una relació amb l'estrella de Foxfire, Jenny Shimizu, sobre la qual deia: probablement m'hagués casat amb la Jenny si no m'hagués casat amb en Jonny [el seu segon marit]. Em vaig enamorar d'ella des del primer moment en que la vaig veure!A principis d'aquest mes de maig llegiem a La Vanguardia (aquí podeu llegir l'article sencer) que la revista In Touch Weekly ha destapat pressumptes infidelitats d'Angelina Jolie respecte al seu aleshores xicot Brad Pitt, amb diverses dones. Segons explicava la revista, Jolie tenia cites amb dones quan el seu nòvio no estava a casa. El reportatge de la revista In Touch Weekly recollia, també, declaracions de les suposades amants d'Angelina Jolie. En un web anomenat Hollywood Gossip hi havia una entrevista amb un amic de l'actriu que afirmava que Angelina Jolie havia tingut una relació secreta amb una dona a les esquenes de Brad Pitt. 

A part de tots els rumors que puguin sorgir, Angelina Jolie també ha ajudat a la visibilitat del col·lectiu bisexual, tractant el tema com a quelcom absolutament normal. Malauradament, però, tots aquests rumors sobre infidelitats podrien arribar a ser negatius pel col·lectiu LGBT; tots hem sentit alguna vegada que un estereotip molt comú pel col·lectiu LGBT és que són persones "promiscues", i aquests rumors, per alguns, podrien ser una confirmació d'aquest estereotip tan equivocat. 

Altres curiositats... 

  • Té sis fills
  • És esquerrana i per rodar Tomb Raider van haver de proporcionar-li pistoles especials perquè li fos més senzill recarregar-les.
  • Li agraden molt els tatuatges i té una important col·lecció de dagues

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada