dilluns, 9 de maig de 2011

Famosos homosexuals: Drew Barrymore


Nom: Drew Blyth Barrymore
Edat:  36 anys (1975)
Va néixer a Culver City, California (Estats Units)
Professió: actriu i productora

L'hem vist a E:T, Batman Forever, Scream, Els Àngels de Charlie (Charlie's Angels), Tu la lletra i jo la música (Music and Lyrics), entre moltes d'altres pel·lícules.

La seva carrera com a actriu va començar l'any 1980, quan tan sols tenia 5 anys. Al cap de dos anys, ja se la va poder veure en pel·lícules de la talla d'E.T. 


Quina relació té amb el món LGBT?
Al llarg dels anys 90 Drew Barrymore va fer pública la seva bisexualitat.En diverses ocasions ha dit que ha tingut uns quants affairs amb dones. L'any 2007 es va trobar enmig d'una polèmica, ja que l'editora de la revista Jane, Jane Pratt, va explicar que havia mantingut una relació amb Drew Barrymore feia uns anys. 

Drew Barrymore té molt clar el seu posicionament envers el col·lectiu LGBT: quan era petita vaig créixer en un entorn on les persones que m'envoltaven tenien llibertat pel que fa a la seva orientació sexual. Penso que les llibertats socials són la clau de la vida, per tant, sóc una gran defensora dels drets dels homosexuals. També, de vegades, ha fet referència al dret de les persones que formen part del col·lectiu LGBT a casar-se: no es pot definir amor, i no es pot definir família. N'hi ha de molts tipus diferents! I els nens necessiten llars on els estimin, i molts gais volen adoptar! Per què oposar-se a això? 

L'any 2009 Drew Barrymore va dirigir la pel·lícula Whip it, en la qual també tenia un paper. La pel·lícula està protagonitzada per l'actriu Ellen Page. Ja des de fa temps hi havia hagut rumors sobre la bisexualitat de Drew Barrymore i l'homosexualitat d'Ellen Page. A més, també s'especulava que estaven embolicades. Per tal de promocionar la pel·lícula i d'enriure-se'n de tots aquests rumors, van fer una entrevista per la revista Marie Claire on hi apareixien fent-se un petó. En realitat, i tal i com ja han afirmat repetidament, només són amigues. 
Altres curiositats...
  • L'any 1996 en una entrevista va dir que mai mira les pel·lícules que protagonitza
  • Una de les seves millors amigues és la Cameron Díaz3 comentaris:

*** GayGirl *** ha dit...

Oh, I adore Drew Barrymore... I read her book "Little Girl Lost" many years ago, and she truly is brilliant and quite insightfull at a very young age.
Also, she's pretty much my fashion role model. Almost everytime I see a picture of her, I think to myself "I want that outfit. It's very me!"

:o)

Anònim ha dit...

I really like her style too! ^^

I didn't know she had written a book. What is it about? Is it a novel? ;)

Thanks a lot for your comments!

Butterflied ha dit...

Siempre dije que me casaría con Kevin Spacey y luego me divorciaría de él para irme con Drew Barrymore. Me encanta TANTO. *_*

Publica un comentari a l'entrada