dilluns, 2 de maig de 2011

Famosos homosexuals: Ellen DeGeneres


Nom: Ellen Lee DeGeneres
Edat:  53 anys (1958)
Va néixer a Metairie, Louisiana (Estats Units)
Professió: humorista, presentadora de televisió i actriu

L'hem vist a la sèrie Ellen (protagonitzada per ella mateixa), American Idol (fent de jurat), If these walks could talk 2, presentant gales dels premis Oscar, Grammy i Emmy, però, sobretot en el seu propi programa The Ellen DeGeneres Show. 


A part del seu programa ha fet monòlegs a diversos teatres americans i ha escrit diversos llibres.


Quina relació té amb el món LGBT?
La seva sortida de l'armari, l'any 1997, ha estat una de les que ha tingut més ressò a nivell mundial: va fer que el personatge que ella representava a la sèrie Ellen anunciés públicament que era lesbiana. Així va aprofitar per dir que ella també ho era a la vida real. Ho va fer en el talk show d'Oprah Winfrey. Fruit d'això va ser portada de la prestigiosa revista Time. Al cap de poc temps, però, van retirar la seva sèrie (Ellen) de la programació. Ellen DeGeneres temia que haver-se declarat obertament homosexual representaria el fi de la seva carrera. No va ser fins l'any 2003 que va aconseguir estrenar The Ellen DeGeneres Show, un dels talk shows americans més exitosos de l'actualitat.


Ellen DeGeneres va mantenir una relació sentimental amb l'actriu Anne Heche (Sis dies i set nits). Aquesta, però, va deixar-la per casar-se amb un càmera. Temps després, del 2001 al 2004, la seva parella va ser Alexandra Hedison (coneguda, entre d'altres coses, pel seu paper a The L Word). 


Després d'això, va començar una relació amb Portia de Rossi, amb la que actualment està casada. Es diu que quan es van conèixer totes dues tenien parella, però que les van deixar, respectivament, per poder estar juntes. L'any 2008, quan es va derogar la prohibició del matrimoni de persones del mateix sexe a California (Proposition 8) ,van contraure matrimoni. A la cerimònia, celebrada a la seva residència de Beverly Hills, només hi van assistir dinou convidats.


Al cap d'uns mesos del seu matrimoni, es va eliminar la llei que permetia a les persones del mateix sexe casar-se a California i, en conseqüència, es va dubtar de la validesa del casament. Després d'un judici, la Cort Suprema va declarar vàlid el matrimoni. 

Tant Ellen DeGeneres com Portia de Rossi lluiten activament pels drets LGBT.Altres curiositats...
  • Ellen DeGeneres és la dobladora de la Dory de Finding Nemo
  • L'última cançó de Lady Gaga, Judas, es va presentar per primer cop al seu programa 
  • Abans de ser humorista va ser dependenta d'una botiga de roba, va treballar en un bufet d'advocats, va ser cambrera, pintora de cases, dona de fer feines, secretària, ballarina a temps parcial i obridora d'ostres. 
  • Va matricular-se en Ciències de la Comunicació a la Universitat de Nova Orleans, però va deixar-ho al cap d'un semestre.
  • És la primera persona a la història d'haver sigut la mestra de cerimònies dels Oscar, Grammy i Emmy. Mai ningú altre ha estat presentador/a dels tres premis.
  • És coneguda per ballar i fer ballar els convidats que porta al seu programa (fins i tot, com veiem en les següents fotografies, a Barack i Michelle Obama!).

3 comentaris:

su ha dit...

ella es única, es molt bona comunicadora, un bon exemple a seguir.

Has vist aquest video?http://www.youtube.com/watch?v=keXIwlIoMPQ&NR=1&feature=fvwp

es insuperable

Anònim ha dit...

Sí, és molt bo aquest vídeo! :D La veritat és que sí que és bona comunicadora, només cal veure com es guanya el públic! A part de ser molt divertida ^^ Realment val la pena mirar el seu programa per passar una molt bona estona! :D

Butterflied ha dit...

Esta mujer es la hostia. Me encanta, está buenísima para la edad que tiene, es super divertida, no es muy femenina pero no cae en la vulgaridad al vestir... No sé, es que solo me salen cosas positivas sobre ella.

Publica un comentari a l'entrada