dijous, 19 de maig de 2011

Personatges homosexuals: Cat McKenzie


Fa pocs dies parlàvem de la sèrie Lip Service i, avui, ens agradaria parlar sobre un dels seus personatges, la Cat! Abans de res, atenció per la possible presència d'spoilers.

La Cat (Laura Fraser) és un dels tres personatges principals de la sèrie Lip Service. És arquitecta. La seva vida no ha estat gens fàcil: durant la seva adolescència es va fer amiga de la Frankie (Ruta Gedmintas), i quan tenien uns vint anys van començar una relació amorosa. Al cap d'un temps, però, la Frankie va abandonar a la Cat per marxar als Estats Units. A la sèrie veurem el seu retrobament.La Cat és una persona molt amiga dels seus amics. La seva millor amiga és la Tess (Fiona Button), amb la qui també comparteix pis. El seu germà és en Ted (James Anthony Pearson), que alhora també és íntim amic de la Tess. Tots tres tenen molt bona relació. Tanta que, de fet, en Ted s'enamora de la Tess (un amor impossible, ja que ella és lesbiana). 

Al principi de la sèrie veurem com la Cat ha d'afrontar la situació que se li presenta: la Frankie torna, i el retrobament no la deixarà indiferent. En aquesta primera temporada, la Cat comença a sortir amb la Sam (Heather Peace), una agent de policia, i fins i tot van a viure juntes. La Frankie, però, vol recuperar la relació sentimental amb la Cat. I ella haurà de prendre una decisió: passar pàgina  per sempre i quedar-se amb la Sam o donar una segona oportunitat a la Frankie
Personalment, i si hagués de definir el personatge de la Cat, diria que és un personatge que cau molt, molt bé. És una persona responsable però també divertida. Defuig dels típics estereotips que envolten a les dones homosexuals. 

Què en penseu, vosaltres, del personatge de la Cat? Què creieu que li passarà a la segona temporada? ;) 

2 comentaris:

Melissa. ha dit...

uh Cat *-*
Té un papaer genial aquesta noia, cau bé, com tu dius, a tothom. A més de ser molt guapa (encara que prefereixo la Frankie haha )
Personalment trenca bastant amb l'estereotip de lesbiana, ja que o tenim a la lesbiana del rotllo Butcher o a la super femenina i tia bona, aquesta noia com que dona una altra perspectiva!
M'agrada, m'agrada

(:

me_myself_irina ha dit...

:)
Hola..
Fa molts dies que no estic per aquí.. però es que no tinc massa temps!!
Estic desitjant que comenci la segona temporada de LipService!! :D
Avisam kuan així sigui.. però, avisa'm via face o mesenger plis!! :P

Publica un comentari a l'entrada