divendres, 10 de juny de 2011

Música LGBT: It gets better


En una de les primeres entrades a l'It's not a phase parlavem d'It gets better, un projecte americà que pretén proporcionar suport a joves LGBT. Si bé el projecte va començar com a una campanya de vídeos i marxandatge, moltes persones -incloses importants personalitats- s'hi han anat implicant fins al punt de ser una campanya de renom internacional. 

L'últim pas que han fet a favor dels drets de les persones homosexuals (en concret, dels joves) l'ha fet el compositor de Broadway Andrew Lippa. Aquest ha fet una cançó anomenada It gets better, amb l'ajuda d'estudiants de la Universitat estatal de Texas. 

Afortunadament, It gets better s'està convertint en una de les campanyes més visibles a nivell mundial. No fa pas massa es van adherir a aquest projecte els treballadors d'Apple, i Google Chrome va fer un espot publicitari per promocionar-lo. 
Font:

1 comentaris:

Melissa. ha dit...

Em sembla genial aquesta inicativa, a més a més fa un parell de setmanas la meva noia y jo vam estar xafardejant els videos del seu canal de youtube y mare meva, que amb lo sensiblona que soc plorava com una magdalena.
Espero que la cosa es faci més gran i arribi fins tothom.

I tant que It gets better... i tant (:

Publica un comentari a l'entrada