dijous, 30 de juny de 2011

El Intermedio s'uneix a l'Orgull de Chueca


El programa El Intermedio (La Sexta), presentat pel Gran Wyoming, es caracteritza, entre d'altres coses, per comprometre's amb el col·lectiu LGBT. Ja fa uns mesos va organitzar una caravana a favor de la tolerància a Badajoz, després que l'alcalde d'aquesta localitat realitzés comentaris homòfobs. 

En motiu del dia de l'alliberament lèsbic, gai, bisexual i transsexual, el programa estava dedicat especialment el dia de l'Orgull gai. De fet, el Gran Wyoming és qui va fer el pregó a Chueca ahir a la nit (no ho va fer de manera presencial, sinó des del plató on realitza el programa). Durant el seu discurs, sempre amb un toc d'humor, va criticar el posicionament de l'Església i d'alguns sectors polítics que s'oposen al matrimoni LGBT. 


També veiem com Thais Villas, una de les col·laboradores d'El Intermedio, estava en directe a la Plaça de Chueca de Madrid entrevistant a Boris Izaguirre, Carla Antonelli o Esperanza Izaguirre (una veïna de Chueca que també va llegir un manifest). Ja en dies anteriors diverses col·laboradores del programa havien assistit en alguns esdeveniments de l'Orgull LGBT de Madrid. Aquí podeu veure'n els vídeos! 

La Sexta continuarà amb el seu suport al col·lectiu LGBT en el seu canal La Sexta3 Todo Cine, on diumenge realitzarà una sessió de cinc pel·lícules amb referències LGBT. Estarem pendents de la programació per poder-vos-en donar més detalls!  

1 comentaris:

Melissa. ha dit...

La sexta i en concret l'intermedio sempre col·laboren en temes LGTB, sería tan bo que totes les cadenes de tv ens recolzin ja que seria un fort suport davant la societat.
Seguire passant'me
un petó!

Publica un comentari a l'entrada