diumenge, 26 de juny de 2011

Explica'ns com vius l'Orgull!

It's not a phase, manifestació  Orgull gai  Barcelona, 2008

Avui són moltes les poblacions que, aprofitant que és cap de setmana, celebren el dia de l'Orgull gai (que és el dimarts 28). 

A l'It's not a phase ens faria molta il·lusió saber com celebreu vosaltres aquest dia. És per això que ens agradaria que ens enviéssiu fotografies i/o textos que il·lustrin què significa  per vosaltres el dia, o les festesde l'Orgull gai (per exemple, si heu assistit en alguna manifestació, activitat, xerrada o, simplement, explicar-nos què representa per vosaltres l'Orgull encara que no ho hagueu celebrat de cap manera en especial!)! Tot allò que ens envieu ho penjarem al bloc per poder compartir experiències i obrir un petit debat. Recordeu que el nostre correu és: itisnotaphase@gmail.com. No oblideu d'acompanyar el material que ens envieu amb el vostre nom o pseudònim!

Animeu-vos a participar amb nosaltres!

4 comentaris:

ana16 ha dit...

Doncs yo per desgracia ho tinc que viure amb una alegria disimulada :( pero bé es el que té ser dins l´armari... Espero que els demés ho disfruteu moltisimmm ;)

ana16 ha dit...

jajaja al final m´ho he passat molt bé amb una amiga y amb l´excuseta de dir quin dia era me enterat de un munt de parelles de noies que bé que ya pensaba que no hi habien a la meva ciutat...

Anònim ha dit...

Que bé! Ens n'alegrem de saber que has passat un bon dia! Ser dins l'armari no és gens fàcil, i veure que hi ha gent com tu, que no estàs sol/a allà on vius, ajuda molt a no haver-te d'amagar de la teva orientació sexual. Que vas assistir/veure alguna manifestació (ni que no hi poguessis participar massa activament)? Què et va semblar? ;)

ana16 ha dit...

jooo no vaig poder perque soc de barcelona pero d´una ciutat petita propera hi no van fer res... però bé diguem que si que vaig sentir aquell dia com un dia molt especial ;) ah y al menys aixó ho sap la meva mare que es qui més importa... un petó y segueix amb el foro k m´encanta dew:)

Publica un comentari a l'entrada