dimecres, 15 de juny de 2011

Més curiositats sobre l'homosexualitat (II)


Hi ha algunes teories que diuen que els dits de les persones homosexuals i els de les persones heterosexuals són diferents. Sobretot pel que fa a les empremtes digitals i a la llargada dels dits de la mà. 

Uns estudis revelen que les dones homosexuals tenen el dit anular igual o més llarg que el dit índex. Mentre que, normalment, és a la inversa en les dones heterosexuals. El revés passaria amb els homes gais que tenen el dit índex més llarg que l'anular. 


Pel que fa a les empremtes digitals, els homes gais i les dones heterosexuals tenen una densitat més elevada de línies al dit polze de la mà esquerra. I, de nou, el revés passaria amb les lesbianes. Aquestes curiositats, en concret la de tenir un dit més llarg que l'altre, s'han vist en alguna sèrie LGBT com ara The L Word


Jo personalment no és que hi estigui del tot d'acord. Sí que se'm compleix el fet de tenir el dit anular més llarg que l'índex (per molt poc, però sí), però no puc dir el mateix de les dades referents a les empremtes digitals. 

Vosaltres coincidiu amb aquestes dades?
Esperem que ens expliqueu quin és el vostre cas!


Font:

6 comentaris:

laura ha dit...

No acabo de creure en aquestes coses, no ho sé, no acabo de creure que els estudis siguin gaire fidedignes, però a saber!
En fi, se'm compleix això de l'emprempta però pel que fa l'anular i l'índex, se'm compleix en una mà però en l'altra no (visca la simetria!). Seré bisexual i jo sense saber-ho?

Anònim ha dit...

Doncs a mi això dels dits si que se'm compleix, i és curiós perquè l'altre dia ho comentavem amb tot d'amigues (heterosexuals) i jo era la única (lesbiana i amb el dit anular més llarg). Tot i que ho miràvem com a curiositat de mans i no per això que comentes jeje

Butterflied ha dit...

Estas cosas son como lo de ser zurdo o vocalizar de una manera u otra. Además, la largura de los dedos es relativa, no todos "salen" a la misma altura de la mano y si los alineas todos, son mucho más similares de lo que parecen a simple vista con la mano estirada. Cuestión de puntos de vista, como todo en esta vida.

Moroboshi ha dit...

Doncs jo us ho desmunto: tinc els dos dits índex més llargs que els anulars (no gaire i segons com poso la mà, però), i no sé com mirar i comparar això de les empremtes, però m'agraden les dones tant com a vosaltres, o sigui que... XD

Anònim ha dit...

És curiós veure com treuen estudis sobre aquestes coses i després resulta que molts dels qui comenteu no compliu amb la "teoria" dels estudis! Caldria veure, realment, com de vertader és, tot això! Si més no, s'ha de dir que són coses curioses, i n'he trobat d'altres que encara semblen més increïbles. No sé, jo per mi, que no es pot generalitzar tant!

Moroboshi ha dit...

Una de dues: o bé encara no hem sortit de l'armari davant de nosaltres mateixos o bé els estudis es fan realment sobre una mostra massa petita de població. De tota manera, si això fos cert llavors l'orientació sexual seria una cosa genètica, no?

Publica un comentari a l'entrada