dilluns, 6 de juny de 2011

Famosos homosexuals: Laurel HollomanNom: Laurel Lisa Holloman
Edat:  40 anys (1971)
Va néixer a Chapel Hill, North Carolina (Estats Units)
Professió: actriu

L'hem vist a pel·lícules com The incredibly true aventure of two girls in love, Boogie nights o Tumbleweeds, i en sèries com Angel i, sobretot, The L word.

La seva primera pel·lícula va ser The incredibly true adventure of two girls in love (1995). El film narra la vida de dues noies que s'enamoren. Elles, però, provenen de famílies amb poder adquisitiu molt diferent. La pel·lícula explica els problemes que les dues noies han de passar en iniciar la relació.

Un dels papers que li ha donat més reconeixement i fama a nivell mundial ha estat el de Tina Kennard a The L Word. El personatge de la Tina és, sens dubte, uns dels més importants dins la sèrie, i dels que ha tingut més continuïtat. 

Laurel Holloman (Tina) i Jennifer Beals (Bette)  en una escena de The L Word


Quina relació té amb el món LGBT?
Sovint es parla de Laurel Holloman com a bisexual. Però a ella no li agraden les etiquetes, i no s'identifica com a bisexual. Ella ha explicat en diverses ocasions que als 20 anys va tenir una aventura amb una dona. Segons explica a la revista Curve la relació no va funcionar. Després va buscar una nova relació amb una altra dona. Però això no va passar.

Així que Laurel Holloman només ha tingut una única relació lèsbica. És per això que no es considera bisexual. Ella explica a la revista Diva que la Leisha Hailey (l'Alice a The L Word) la defineix com a "una dona heterosexual que ha tingut un afer bi-curiós". Tot i així, respecte a la bisexualitat ella opina que "quan t'enamores no pots triar de qui, i tampoc ho pots evitar".

Més tard, l'any 1994, Laurel Holloman es va casar amb un home: en Paul Macherey. I van tenir dues filles: la Lola i la Nala. 

Pel seu paper de Tina Kennard a The L Word, la Laurel va guanyar un premi Satellite. Va decidir dedicar-lo a la seva filla. Durant el discurs va dir: "espero que quan ella creixi hi hagi més programes com aquest [The L Word] i que així pugui veure la diversitat de persones que existeix. Jo estaré molt contenta que la meva filla trobi una persona a qui estimi. (...) Estic orgullosa de representar una família alternativa a la televisió". 


Altres curiositats...
  • La revista Diva publicava el desembre de 2010 que Laurel Holloman està en procés de separació del seu marit (Paul Macherey). Aquí podeu llegir-ho.
  • També es dedica professionalment a la pintura. De fet, té un estudi i ven quadres arreu del món. Aquí podeu visitar l'enllaç web del seu estudi (Laurel Holloman Studio)
  • Laurel Holloman sol treballar en films independents i alternatius.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada