dissabte, 4 de juny de 2011

Personatges de sèries: Tess Roberts


Atenció, aquesta entrada pot contenir spoilers! 

La Tess Roberts (Fiona Button) és un dels personatges més divertits de la sèrie Lip Service. Pels qui segueixin la sèrie, sabran que ella és la protagonista dels moments més còmics. 

La Tess és lesbiana i un dels seus majors defectes és enamorar-se sempre de les dones que menys li convenen. En una sola temporada veiem com fracassa en dues relacions (bé, la segona d'elles potser no es podria considerar relació). La seva primera xicota, en aquesta primera temporada, és la Lou, una estrella de televisió. Aviat descobrirem, però, que la Lou en realitat està enamorada d'un home. Així que abandona la Tess, tot i que ella l'intenta convèncer que la seva relació pot tenir futur. 

La Lou i la Tess (d'esquerra a dreta)
Més endavant la Tess coneix a una altra dona però s'emporta una sorpresa molt desagradable: aquesta dona està casada i en el seu marit li agrada veure com manté relacions sexuals amb altres persones. Així doncs, la relació de la Tess amb aquesta dona és molt breu, i acaba pràcticament només de començar. 

Afortunadament, al final de la primera temporada veiem com les coses li van millor, pel que fa a la seva vida sentimental, ja que coneix a la Fin, la seva veïna.

Al principi de la temporada la Tess viu amb la Cat, però després es trasllada en un altre pis. El seu millor amic és l'Ed (el germà de la Cat). L'Ed és heterosexual i s'enamora de la Tess. Quan ella ho descobreix hi ha un gran embolic que està a punt d'acabar amb la seva amistat. 

La Tess i l'Ed
Pel que fa a la seva carrera professional, la Tess no té una feina estable. Li agradaria ser actriu, però no té massa sort , tampoc, en aquest aspecte (fins al final de temporada!).

No us perdeu doncs, la primera temporada de Lip Service on podreu divertir-vos amb l'entranyable personatge de la Tess Roberts! 


Us agrada, a vosaltres, aquest personatge?

2 comentaris:

Ana16 ha dit...

Si que m´agrada aquest personatge pero em fa ràbia que s´enamori d´idiotes trenca cors amb ho bona persona que és, en fi és injust...

Butterflied ha dit...

Me encanta este personaje, es como la Alice escocesa pero sin la genialidad de Leisha Hayley. A ver qué hacen con ella en la 2ª temporada, esperemos que siga siendo tan divertida y desastre.

Publica un comentari a l'entrada