diumenge, 24 de juliol de 2011

Cyndi Lauper va actuar ahir al Festival de Porta Ferrada


La cantant Cyndi Lauper va actuar ahir a la nit al Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, Girona. En el concert va interpretar el seu últim treball 'Memphis blues' (2010) però també algunes de les cançons més clàssiques, com 'Wild women don't have the blues' o 'Just your fool'. Després de més de 25 anys sobre els escenaris aquesta cantant novaiorquesa continua innovant i sorprenent al seu públic. 

Cyndi Lauper sempre ha estat una defensora del col·lectiu LGBT, especialment des que va descobrir que la seva germana Ellen era lesbiana. Des d'aleshores ha lluitat activament pels drets dels homosexuals convertint-se en la portaveu de l'Associació de Pares, Familiars i Amics de Lesbianes i Gais (PFLAG). Durant els seus concerts també ha lluït banderes gais per recolzar el col·lectiu. 


En unes declaracions que llegíem fa un temps al web d'Ambiente G, Cyndi Lauper deia: "quan jo era petita veia als afroamericans lluitant pels seus drets civils. Era estrany. No entenia per què la gent havia de lluitar d'aquesta manera. Jo veia gent de raça blanca aixecar-se i dir: això no està bé. En el moviment de les dones, he vist a homes aixecar-se i dir: han d'aconseguir la igualtat. Ara és el moment que els heterosexuals s'aixequin i diguin: la gent de la comunitat LGBT ha d'aconseguir els seus drets civils".

Pels qui vulguin veure Cyndi Lauper sobre els escenaris encara hi són a temps ja que està fent una gira europea. Les properes actuacions seran a Madrid i a Sant Sebastià, els dies 24 i 25 de juliol respectivament

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Totalment d'acord. Tots som humans i hem de lluitar pels que tenen problemes que no ens afecten directament, també. Siguin d'altres races, sexes o orientacions sexuals. Que no semblin demandes d'una minoria. Que se sàpiga que és el que volem la majoria.

Anònim ha dit...

Fa especial il·lusió veure a gent que no forma part del col·lectiu i que s'hi involucra. Espero que, mica en mica, aquesta majoria que tu dius encara sigui més gran! I no només pel col·lectiu LGBT sinó per tothom qui ho necessiti ;)

Publica un comentari a l'entrada