dijous, 7 de juliol de 2011

Girlie Circuit Festival, Barcelona


El Girlie Circuit Festival és un festival lèsbic internacional que aquest any celebra la seva quarta edició. Es porta a terme a Barcelona que, durant uns dies a l'any, es converteix en un important punt turístic per a les dones homosexuals europees. 

Aquest any se celebrarà del 9 al 15 d'agost. Durant aquests dies es portaran a terme tota mena d'activitats destinades a l'oci i a la cultura (festes, xerrades, activitats esportives, exposicions o projeccions cinematogràfiques). És una bona oportunitat per gaudir d'esdeveniments dirigits especialment al col·lectiu de lesbianes. Un dels dies de la celebració, el 9 d'agost, es fa el Waterpark Day i, per tant, algunes de les activitats es realitzen al parc aquatic Illa Fantasia (Vilassar de Mar).


Les entrades per algunes de les activitats són gratuïtes. Aquelles que són de pagament ja es poden adquirir anticipadament al web oficial del Girlie Circuit Festival. A mesura que ens acostem a la data d'inici del Girlie Circuit us anirem recordant quins són els esdeveniments que es porten a terme, que ja estan publicats al web del festival. 

A continuació us deixem amb el vídeo reportatge que es va fer l'any passat! 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada