dimarts, 26 de juliol de 2011

Homofòbia a Nova York


No tot són flors i violes a l'estat de Nova York. Si bé fa uns dies entrava en vigor la llei que permet el matrimoni homosexual en aquest estat nord-americà, els grups anti-LGBT no han tardat en dir-hi la seva. 

Segons sembla unes 7.000 persones es van manifestar ahir sota el lema de 'we start the battle today, let the people vote' (avui comencem la batalla, deixeu votar a la gent). El principal portaveu era Ruben Díaz, un senador de l'estat de Nova York, que va criticar durament a l'actual alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, així com diversos senadors republicans que van recolzar la llei que permet el matrimoni homosexual. 

Ruben Díaz
Maggie Gallagher, una membre de l'Organització nacional pel matrimoni, deia: "el nostre primer pas és demostrar que ha estat un gran error votar a favor del matrimoni gai, especialment en el partit republicà. Avui començarem la lluita, i mirarem fins on podem arribar".


Les lleis no poden sempre complaure els gustos de tothom, però quan es tracta d'aprovar una llei que garanteix un tracte d'igualtat per a tots els ciutadans, tots hauriem de jugar al mateix equip. No creieu?

Font

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

A mi em sembla que la comparació és senzillament ridícula, ells mateixos ho haurien de veure. Ningú no està parlant de matrimoni entre un ésser amb capacitat de raonar i un que no. Són dues persones de la mateixa espècie!

M ha dit...

Jo no sé com la gent no ho veu i no ho entén, que no es fa cap mal a ningú, que ens estimem de veritat!! Poso la mà al foc que la meitat de tota aquesta gent ni és feliç amb el seu matrimoni....
tomorrow man has civil union with his dog? perfavor!!!a on anirem a parar..

Anònim ha dit...

Hi ha gent que jo tampoc entendré mai. Totalment d'acord amb els vostres comentaris. Aquesta gent s'haurien de mirar primer a ells mateixos abans de jutjar a persones que no han fet res més que estimar-se. Que visquin i, sobretot, que deixin viure!

Publica un comentari a l'entrada