dimarts, 19 de juliol de 2011

Prohibeixen donar sang a un home que "sembla gai"


Aaron Pace
Ahir apareixia una notícia vergonyosa al diari Chicago Sun Times: li denegaven la possibilitat de fer una donació de sang a un home d'Indiana que "semblava gai". 

Aaron Pace, de 22 anys, va assistir a una clínica americana on remuneraven a les persones que fessin donacions de sang. Durant el procés li van dir que havien d'aturar la donació ja que els hi semblava que era homosexual. En unes declaracions del jove, ell deia: "em sento avergonyit i humiliat. No és lògic que els indigents puguin donar sang i jo, que ni tan sols sóc homosexual, no pugui". 

Sembla impossible que encara ara es puguin denegar les donacions de sang a les persones homosexuals. Al cap i a la fi, les donacions serveixen per ajudar a persones que ho necessiten. Si la persona que dóna sang és una persona sana, la seva orientació sexual no hauria d'importar.


Font:
The Advocate

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

I no sé com funciona allà, però jo dono sang (de tant en tant ¬¬) i el primer que miren literalment és el tema del VIH, ja m'ho van dir, perquè en cas que la sang n'estigui infectada no continuen fent-li proves. Per tant... insultant i absurd.

Anònim ha dit...

Sí, és força absurd! No només els homes homosexuals poden estar infectats del VIH, sinó que qualsevol persona pot estar infectada. Sembla irònic que per fer una donació (que se suposa que ho fas per ajudar a gent que ho necessita) et posin aquest tipus de problema. Si estàs sa i vols ajudar a més gent quin és el problema?

Publica un comentari a l'entrada