dissabte, 30 de juliol de 2011

Eva Longoria estrena 'Without men'


Sorprèn veure que l'estrena d'una pel·lícula tingui tant ressò entre la premsa generalista. Doncs bé, la polèmica està servida quan l'actriu Eva Longoria hi protagonitza una escena lèsbica amb l'actriu mexicana Kate del Castillo.

La pel·lícula es va estrenar ahir als Estats Units i no arribarà a Europa fins l'octubre. En alguns països com Espanya o Itàlia, però, encara no es coneix si hi haurà distribució. 

En el film, que es podria considerar una comèdia, veurem com una guerrilla s'emporta tots els homes d'una població. Fruit d'aquest fet, el personatge d'Eva Longoria esdevindrà l'alcaldessa. Així doncs, les dones es fan amb el poder absolut d'aquesta localitat. El problema sorgirà quan els homes tornin i vulguin "reclamar el poder", fet que iniciarà una batalla de sexes. 

És important que una pel·lícula amb contingut LGBT cridi l'atenció dels mitjans. Però és una mica vergonyós quan només destaca pel morbo que això desperta. Més o menys va passar el mateix amb Cigne Negre (Black Swan) on molts dels comentaris que se sentien sobre la pel·lícula feien referència a l'escena lèsbica de Natalie Portman. 

Malgrat tot, a nosaltres l'argument de 'Without men' ens ha semblat molt original, més enllà de la famosa escena d'Eva Longoria. Haurem d'esperar, però, fins d'aquí uns mesos per poder-la veure.

5 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Té pinta de ser molt poca-solta... Jo crec que sí que s'estrenarà a Europa per la tirada de la Longoria, però.

De tota manera sí que és trist el que comentes, com crida l'atenció pel morbo, sobretot si són dues dones que tenen relacions entre elles més que si es tractés de dos homes.

Em recorda també quan algun actor o actriu "confessa" la seva homosexualitat i això passa a formar part de la seva biografia a la Wikipedia, mentre que no veig que en cap article sobre heterosexuals s'esmenti aquesta paraula.

Anònim ha dit...

Sí, a més sembla una mica paradoxal: per una banda, bona part de la societat encara no accepta a les persones homosexuals, però per l'altra, si es tracta de dues noies més o menys atractives tenint relacions entre elles, després l'homosexualitat passa a ser un reclam.

Moroboshi ha dit...

En una paraula: morbo. És això. És trist, però és així. Als homes heterosexuals, veure dues dones tenint relacions entre elles els excita, perquè esclar, estan veient no una dona en actitud sexual, sinó dues alhora.

Mònica ha dit...

Quan vaig llegir la notícia a la premsa generalista, em va venir al cap la sèrie Ally McBeal! Recordo que van ser força sonats alguns dels petons que hi va haver: l'Ally amb la Ling i també amb la Georgia (si mal no recordo..)

Anònim ha dit...

Sí, ja me'n recordo d'això d'Ally McBeal. Una mica penós tot aquest rebombori. M'has fet pensar en que la Portia de Rossi (la Nelle d'Ally McBeal) en la seva autobiografia parlava de l'escandol que hi va haver al voltant d'aquestes escenes, i que a ella (que encara no li havia dit a ningú que era lesbiana) li havia fet molta ràbia veure com, en certa manera, aquestes escenes només s'havien gravat pel morbo.

Publica un comentari a l'entrada