dimecres, 27 de juliol de 2011

Una parella de lesbianes amenaçada per la seva família


Una parella de noies lesbianes d'una localitat prop de Nova Delhi es va casar en contra de la voluntat de les seves famílies, que han arribat a amenaçar-les de mort. Ara elles estan buscant protecció legal. La parella, de 20 i 25 anys, es coneixen des de fa quinze anys i han hagut de fugir de les seves respectives cases per por de la seva pròpia família. 

A l'India ja no hi ha cap llei que penalitzi a les persones homosexuals. Tot i així, encara no hi ha cap llei que doni validesa als matrimonis entre persones del mateix sexe. Moltes són les persones i parelles que han intentat suïcidar-se per por d'amenaces de les seves famílies que mantenen una actitud homòfoba. 

Malgrat tot, les dues noies estan decidides a continuar endavant amb les seves vides, i a intentar aconseguir que la llei les protegeixi. D'aquesta manera aconseguirien, també, protecció per a altres persones que es troben en la mateixa situació.

Font

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Esperem que passin a la història com les que van aconseguir el reconeixement del dret a triar parella i que tot plegat condueixi a la legalització del matrimoni homosexual a l'Índia, però mentre la societat no ho accepti caldrà tenir paciència... :(

Anònim ha dit...

Doncs sí, esperem que sí que passin a la història per així i que puguin viure tranquil·les! És molt fort, i molt trist, que la teva pròpia família t'amenaci de mort... No sé, quan ho vaig llegir em vaig quedar parada. Si ja trobo inacceptable les famílies que discriminen a familiars per ser homosexuals, el cas d'aquestes dues noies ja és el "colmo"... :S

Publica un comentari a l'entrada