dimecres, 3 d’agost de 2011

Música LGBT: Coisas de menina


Avui us presentem una cançó LGBT provinent del Brasil. S'anomena "Coisas de menina" i la seva cantant és Luen Cugler, una americana ara resident a Rio de Janeiro. El videoclip mostra el que la lletra de la cançó explica: dues noies que tenen les seves respectives parelles masculines tenen un affair als serveis d'un restaurant. Representa que la cançó la canta una de les dues noies, que posteriorment li demana a l'altra de continuar amb la relació. 

Pel que es veu el vídeoclip ha estat retirat del YouTube cinc vegades per "contingut inapropiat". La cantant, tal i com llegíem al web Lesbicanarias, va fer unes declaracions sobre aquesta retirada sobtada del vídeo:

"Em vaig indignar, perquè ja estem al segle XXI. Només són dues dones fent-se un petó, res més. El vídeo ha estat eliminat en cinc ocasions, però sempre el tornem a penjar. El que em fa ràbia és que no ens donen cap explicació, ni tan sols un email explicant el perquè"

Afortunadament, sembla que els de YouTube ja s'han cansat d'eliminar el vídeo.

5 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Curiós, perquè els EUA a cada cop més estats està permesa la unió legal dels homosexuals, i al Brasil pel que acabo de consultar a la Wikipedia no tenen la mateixa categoria, però sí que es considera cohabitació d'"un altre tipus" i tenen pràcticament els mateixos drets que els heterosexuals. A més, aquest mateix 2011 el tribunal suprem d'allà considera legals les unions civils homosexuals i deixa per al futur la legislació sobre el tema. Per tant, política censora de Youtube, serà...

Anònim ha dit...

Sí, no sé quines són les polítiques del YouTube... espero que des que va passar això del vídeo fins ara, les polítiques hagin canviat! :S Gràcies per la informació sobre el Brasil, desconeixia com estava la situació, allà!

Moroboshi ha dit...

De res, a la Wikipedia s'aprenen molts coses i d'uns temes vas a uns altres. Per cert, teoria sobre el vídeo: més que l'homosexualitat, la sensualitat de les escenes. No fa gaire no podien sortir pits femenins nus, es tractés de vídeos eròtics o no, i ara sí. A veure si tot canvia i sense passar a ser un portal de vídeos porno poden sortir coses com aquesta.

Anònim ha dit...

Ara acabo de buscar el vídeo al YouTube un altre cop i m'apareix un avís de vídeo amb contingut per majors de 18 anys. Serà que no hi deuen haver vídeos semblants però heterosexuals (moltes sèries, per exemple) i no et fan marcar cap casaella conforme ets major de 18!

Moroboshi ha dit...

Suma les dues coses: sensualitat, insinuacions d'actes sexuals + homosexualitat = escàndol. :(

Publica un comentari a l'entrada