dilluns, 29 d’agost de 2011

Cuore afirma que Elena Anaya és lesbiana

Elena Anaya (Habitació a Roma) és portada de la revista Cuore aquesta setmana després de ser vista amb la seva suposada xicota a Menorca.


Les dues noies han estat fotografiades despullades i, segons explica la revista, en actitud carinyosa. L'actriu no ha fet cap declaració al respecte, ni confirmant ni desmentint la relació. Segons explica Cuore, fa molt temps que es coneix la relació entre Elena i la seva nòvia, però aquesta encara és una desconeguda pels mitjansJa fa temps que corren rumors sobre la possible homosexualitat d'Elena Anaya. Fa una mica més d'un mes el diari El Mundo l'incloïa a la llista de les 50 lesbianes, gais i transsexuals més influents. L'actriu va demanar explicacions a aquest diari, ja que ella mai s'ha pronunciat sobre la seva orientació sexual. 

Des del nostre punt de vista, és excessiu el seguiment que fan alguns mitjans a personatges públics, sobrepassant tota mena de límits. Si bé com a part del col·lectiu LGBT celebraríem que Elena Anaya fos homosexual i ho fes públic (ja que no es coneixen massa celebritats espanyoles lesbianes), aquesta és una decisió que hauria de prendre ella. Al cap i a la fi, cap revista ni cap diari podrà afirmar res del cert fins que l'actriu ho confirmi.

Elena Anaya és la protagonista de La piel que habito, el nou film de Pedro Almodóvar que s'estrena aquest divendres (2 de setembre). 


Font
Cuore
Terra
Vanitatis

2 comentaris:

Laura ha dit...

Sempre he pensat que l'Elena Anaya era com una Jodie Foster a l'espanyola. Tothom sap que és lesbiana però ella ni afirma ni desmenteix xD

Em sap com greu que l'hagin tret de l'armari d'aquesta manera perquè això sempre hauria de ser una decisió personal, però vaja, també me n'alegro de saber-ho del cert.

A saber si ara la veurem amb la nòvia quan promocioni la nova de l'Almodóvar.. xD

Anònim ha dit...

Precisament ahir al vespre va sortir a la llum qui era la noia amb qui l'han vist a Menorca, una tal Beatriz Sanchís, que també és actriu. I pel que sembla, l'ha acompanyat a Cannes, on van presentar la seva nova pel·lícula. Aquí hi ha més informació i algunes fotos ;) http://www.divinity.es/2011/08/29/beatriz-sanchis-la-chica-a-la-que-besa-elena-anaya/

Publica un comentari a l'entrada