dilluns, 19 de setembre de 2011

Anyone but me


Possibles spoilers!
Són moltes les sèries LGBT que s'emeten online. Sovint són sèries amb poc pressupost, però això no significa que no siguin d'igual o més qualitat que les sèries que podem veure a la televisió. Avui us volem parlar d'Anyone but me, una producció nord-americana que es va estrenar el desembre de 2008.

La sèrie té com a punt de partida el trasllat d'un pare i una filla a una ciutat prop de Nova York. Van haver d'abandonar Manhattan ja que el pare era bomber i la seva salut es va veure greument afectada després d'ajudar en els atemptats de l'11 de setembre. Això obliga a la seva filla Vivian, que és homosexual, a començar una nova vida a Wetchester, lluny de la seva xicota Aster. 

Vivian i Aster
Allà Vivian, de 16 anys, coneixerà a Archibald, un noi que serà el seu confident. Els dos senten que tenen quelcom en comú al formar part de col·lectius discriminats (Vivian per la seva orientació sexual i Archibald per la seva raça). També es retrobarà amb Sophie, una amiga de la infància, que poc a poc descobreix que potser no és heterosexual i que, a més, se sent atreta per Vivan.

Sophie (Jessy Hodges)
De moment s'han emès tres temporades (cada capítol dura entre sis minuts i un quart d'hora), i en principi s'està esperant una quarta temporada. A continuació us deixem amb el tràiler de la primera temporada! 


Web oficial
Anyone but me
Fotografies
Flickr Anyone but me

3 comentaris:

Mònica ha dit...

Les sèries online, em costem molt de veure... em fa certa mandra baixar-ho, mirar-ho des de l'ordinador.. tot i que de vegades acabo cedint. Però em costa moooolt!
Per cert! Perquè tantes trames de cine, tv, giren al voltant de l'11-S? Va ser una desgràcia! I sembla que s'aprofitin per generar un dramatisme fàcil. (És la meva opinió, clar)

Per cert! Us he fet una petita menció-regal en el meu bloc! Per si us hi voleu passar! ;)

Moroboshi ha dit...

Una altra per part meva (a Cementiri de Pneumàtics). Això és doble premi! Però no cal que seguiu la cadena dues vegades, eh?

It's not a phase ha dit...

Moltíssimes gràcies als dos! :D

Publica un comentari a l'entrada