dilluns, 19 de setembre de 2011

Anyone but me


Possibles spoilers!
Són moltes les sèries LGBT que s'emeten online. Sovint són sèries amb poc pressupost, però això no significa que no siguin d'igual o més qualitat que les sèries que podem veure a la televisió. Avui us volem parlar d'Anyone but me, una producció nord-americana que es va estrenar el desembre de 2008.

La sèrie té com a punt de partida el trasllat d'un pare i una filla a una ciutat prop de Nova York. Van haver d'abandonar Manhattan ja que el pare era bomber i la seva salut es va veure greument afectada després d'ajudar en els atemptats de l'11 de setembre. Això obliga a la seva filla Vivian, que és homosexual, a començar una nova vida a Wetchester, lluny de la seva xicota Aster. 

Vivian i Aster
Allà Vivian, de 16 anys, coneixerà a Archibald, un noi que serà el seu confident. Els dos senten que tenen quelcom en comú al formar part de col·lectius discriminats (Vivian per la seva orientació sexual i Archibald per la seva raça). També es retrobarà amb Sophie, una amiga de la infància, que poc a poc descobreix que potser no és heterosexual i que, a més, se sent atreta per Vivan.

Sophie (Jessy Hodges)
De moment s'han emès tres temporades (cada capítol dura entre sis minuts i un quart d'hora), i en principi s'està esperant una quarta temporada. A continuació us deixem amb el tràiler de la primera temporada! 


Web oficial
Anyone but me
Fotografies
Flickr Anyone but me

3 comentaris:

Mònica ha dit...

Les sèries online, em costem molt de veure... em fa certa mandra baixar-ho, mirar-ho des de l'ordinador.. tot i que de vegades acabo cedint. Però em costa moooolt!
Per cert! Perquè tantes trames de cine, tv, giren al voltant de l'11-S? Va ser una desgràcia! I sembla que s'aprofitin per generar un dramatisme fàcil. (És la meva opinió, clar)

Per cert! Us he fet una petita menció-regal en el meu bloc! Per si us hi voleu passar! ;)

Moroboshi ha dit...

Una altra per part meva (a Cementiri de Pneumàtics). Això és doble premi! Però no cal que seguiu la cadena dues vegades, eh?

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies als dos! :D

Publica un comentari a l'entrada