dilluns, 5 de setembre de 2011

Chely Wright s'ha casat aquest estiu


La cantant de country Chely Wright s'ha casat aquest estiu amb l'activista LGBT Lauren Blitzer. Ja fa uns mesos publicavem que la parella s'havia promès. El dia 20 d'agost van poder, per fi, dir-se el "sí, vull", complint així un dels seus somnis. 

Chely Wright ha estat la primera cantant de country de la història en haver sortit de l'armari. Com bé podem llegir en la seva autobiografia, anomenada Like me, Chely Wright va estar a punt de suïcidar-se per la pressió de ser lesbiana i la por a perdre-ho tot per aquest motiu. Semblava que les circumstàncies en que vivia no eren massa favorables a que el seu entorn acceptés la seva sexualitat (Wright és catòlica i el món del country és molt tradicional). Al final, però, va decidir acceptar-se a ella mateixa i a fer pública la seva orientació sexual per tal de poder viure una vida normal, sense haver d'amagar-se.

Actualment, i com la seva dona, s'ha convertit en una important activista a favor dels drets LGBT. La parella es va casar a Connecticut, un dels sis estats nord-americans que permet els matrimonis homosexuals


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada