dijous, 8 de setembre de 2011

El Trevor Project organitza un flashmob


El Trevor Project és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a joves LGBT i que té la finalitat de prevenir el suïcidi. Ho fa a través d'una línia telefònica que ofereix suport les 24 hores del dia. El cap de setmana passat van organitzar un flashmob enmig de Los Angeles per recordar, especialment als joves, que sempre hi ha algú a prop per donar-los-hi suport. 

Els participants del flashmob portaven una samarreta amb l'eslògan Talk to me (Parla amb mi) i ballaven a ritme de la cançó Ain't no mountain high enough, de Marvin Gaye i Tammi Terrell. La cançó parla de tenir a algú a prop sempre que ho necessitis, siguis on siguis.

Al finalitzar el flashmob la multitud es va dispersar i en una pantalla gegant hi va aparèixer Kevin McHale un dels actors de la sèrie Glee, que va recordar que trucar al Trevor Project pot salvar vides. Són moltes les personalitats que donen suport a aquesta associació, com per exemple Daniel Radcliffe, Chris Colfer, Darren Criss o James Mardsen.

Us deixem amb el vídeo de l'esdeveniment! 


Font
The Trevor Project
The Advocate

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada