dimarts, 27 de setembre de 2011

Leisha Hailey discriminada per fer un petó a la seva xicota

L'actriu i cantant homosexual Leisha Hailey, coneguda pel seu paper d'Alice a The L Word, va ser expulsada d'un avió ahir després de fer-li un petó a la seva xicota. La companyia aerea Southwest Airlines (una empresa americana low cost) va demanar a Leisha Hailey que marxés de l'avió després que es mostrés afectuosa amb una persona del mateix sexe.


Leisha Hailey ha fet ús de les xarxes socials per denunciar els fets: "el personal de l'avió em va dir que Southwest Airlines era una companyia familiar i que fer-se petons no estava bé", explica. "Ens van acompanyar fins la porta de l'avió després que ens queixéssim sobre el que acabava de passar". 

L'actriu ha expressat la seva opinió a través de Twitter i ha demanat que es faci un boicot a la companyia: "des de quan mostrar afecte a algú que estimes és il·legal? M'agradaria saber què entén Southwest Airlines per "família". Els hi podria presentar moltes famílies formades per persones del mateix sexe. Si ets homosexual, no volis amb Southwest Airlines. No els hi agradem". Hailey, a més, explica que té gravats en so i vídeo alguns dels moments dels fets. Molta gent ha demostrat el seu suport a Leisha Hailey després dels fets, com per exemple la seva companya de repartiment a The L Word Kate Moennig (Shane).

Pel que fa a Southwest Airlines mantenen que ells van actuar correctament. Expressen que, si van expulsar a Hailey i a la seva xicota va ser pel seu comportament i no pel seu gènere. Segons la companyia aerea diversos passatgers es van queixar pel comportament "excessivament" afectuós de Leisha Hailey amb una altra dona.


Font

3 comentaris:

Marta ha dit...

Increïble! Com a mínim hem tingut la "sort" que li hagi passat a algú famós i, per tant, podrà fer sentir ben bé la seva veu a l'hora de denunciar-ho.

Anònim ha dit...

Sí, és cert! De fet s'ha creat molta polèmica al voltant del que va passar, sobretot al Twitter. Pel que sembla aquesta aerolínia s'ha posat en contacte amb la Leisha per recompensar-la. Però vaja, que crec que la "recompensa" és el de menys casi, per molt que es vulguin fer perdonar el que va fer el personal de Southwest Airlines és molt greu!

Moroboshi ha dit...

Exacte, s'escuden en què era escàndol públic però si haguessin estat una noia i un noi no haurien fet res. Encara em meravella com s'escandalitzen els americans davant la més mínima insinuació de lesbianisme o bisexualitat (més que si es tractés de dos gais) mentre són els inventors del porno tal i com el coneixem... ¬¬

Publica un comentari a l'entrada