dimarts, 13 de setembre de 2011

"L'homosexualitat és pitjor que el terrorisme"

Aquestes eren les declaracions de Sally Kern, la representant republicana a la cambra de representants d'Oklahoma, Estats Units. 

Si bé els fets no són actuals (març 2008), Kern ha tornat a fer unes declaracions semblants per la promoció del seu nou llibre. Les seves declaracions públiques destaquen pel seu to homòfob, sexista i racista. 

Sally Kern

La mateixa Ellen DeGeneres va voler demanar explicacions a Kern a través del seu programa l'any 2008. A continuació podeu veure el vídeo on també se senten les declaracions de la representant republicana. Fa pocs dies, però, Sally Kern va tornar a fer unes declaracions homòfobes ratificant el que ja havia dit anys enrere: és més perillosa l'homosexualitat que el terrorisme, i sí, penso que és més perillosa perquè destruirà la fibra moral d'aquesta nació. Vam fundar una nació sota els principis de la religió i la moralitat, si la nostra societat els deixa a part perdrem el que ens ha fet grans com a nació, ja no serem un poble virtuós, i ja veiem com està passant ara. I sense virtut la nació no sobreviurà. Aquesta és una de les opinions de Kern que podem llegir al web de Dos Manzanas.

Perquè us feu una idea de les opinions que Kern té sobre altres temes, opina que els negres no treballen tan dur com els blancs o que les dones volen quedar-se a casa, no treballar i tenir més temps lliure. 

No hi haurà mai paraules que puguin justificar el mal que Sally Kern ha fet i està fent, sembrant opinions en contra de la igualtat entre la societat nord-americana. Ens sembla lamentable que una persona així sigui escollida per representar a ningú.

Font

3 comentaris:

M ha dit...

encara no m'ho crec.... de veritat?
aquesta dona és estupida mare meva.....
ja no se ni què dir-hi al rspecte!!

Anònim ha dit...

Sí, és increïble que algú que a sobre té la barra de parlar de la "moral" faci declaracions d'aquest tipus.

Anònim ha dit...

Si la bogeria tingués cara, hi posaria la d'aquesta
senyora !
Elvira.

Publica un comentari a l'entrada