divendres, 16 de setembre de 2011

Noves sèries a NBC


El canal televisiu nord-americà NBC ha anunciat fa pocs dies que està preparant una nova sèrie amb contingut homosexual. De fet, el títol de la nova sèrie serà My best friend is a lesbo ("la meva millor amiga és lesbiana").

La sèrie tractarà de dues amigues, una d'elles hetero i l'altre homosexual, que comparteixen pis a Los Angeles. En aquesta comèdia veurem com les dues noies s'aconsellen i ajuden mútuament en la seva vida sentimental i en els problemes quotidians que se'ls hi presenten. Pel que sembla My best friend is a lesbo és, en part, una sèrie autobiogràfica de les dues creadores de la sèrie, Sascha Rothschild i Randi Barnes.

Sascha Rothschild i Randi Barnes

El canal NBC també ha comprat els drets del nou projecte conjunt d'Ellen DeGeneres i Portia de Rossi, una sèrie amb dues germanes com a protagonistes (Portia de Rossi seria una de les dues germanes). Ellen DeGeneres serà la productora de la sèrie. 


El canal NBC ha emès diverses sèries amb contingut LGBT, com ara The Playboy Club (protagonitzada per Amber Heard), o Will & Grace. 


Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada