dilluns, 12 de setembre de 2011

Out with Dad

Possibles spoilers!
Out with Dad és una sèrie online que prové del Canadà. Més enllà de l'argument ficcional de la història, creiem que també pretén ser una eina educativa per a joves LGBT i per les seves famílies.

La sèrie narra la vida de Rose, una noia de 15 anys que descobreix que és lesbiana. Sempre ha tingut una molt bona relació amb el seu pare, l'única persona amb qui conviu i una de les poques persones amb qui pot confiar. Poc a poc, Rose se n'adona que està enamorada de la seva millor amiga. A partir d'aquí, es veu amb la necessitat de sortir de l'armari i ajudar a la Vanessa (la noia de qui està enamorada), que tot just està descobrint la seva sexualitat. A més, Vanessa té una família molt conservadora que encara fa més difícil la situació. 

Out with Dad és una sèrie independent que ha guanyat diversos guardons. En el seu web podeu visionar tots els capítols (actualment, s'està emetent la segona temporada) i en el seu canal de YouTube podeu veure'ls, també, subtitulats en diversos idiomes (fer clic al botó CC a la barra de reproducció).

Nosaltres destaquem la sèrie, no només per l'interessant argument, sinó perquè tracta l'homosexualitat des d'un punt de vista força educatiu i, fins i tot, es podria dir que familiar. 

A continuació, un dels tràilers de la sèrie! 
Web oficial:
Out with Dad

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada