dimarts, 25 d’octubre de 2011

Ellen DeGeneres entrevista a Rachel Maddow


Si hi ha dues dones que actualment representin el col·lectiu homosexual femení a la televisió, aquestes són Ellen DeGeneres i Rachel Maddow. Les dues, obertament lesbianes, lluiten activament per aconseguir la igualtat de drets entre heterosexuals i homosexuals. 

Ja des de feia temps l'audiència de The Ellen DeGeneres show demanava que l'Ellen entrevistés a Rachel Maddow. Dijous passat, finalment, Ellen Degeneres va entrevistar a Rachel Maddow.

Les dues presentadores van parlar sobre un documental en el que apareix Rachel Maddow, en el que parla de la imatge hipersexualitzada i violenta de les dones als mitjans de comunicació. Aquest documental, anomenat Miss Representation, s'emetrà al canal nord-americà de pagament OWN (la seva propietària és Oprah Winfrey). En l'entrevista també es fa referència al volum de correus electrònics d'odi que rep Rachel Maddow. Ella mateixa explica, rient-se de la situació, que un 14% dels emails que rep són missatges d'odi. I de tots aquests missatges el 100% critiquen la seva imatge física (li critiquen el fet de que sigui una dona d'aspecte "masculí").

Sens dubte ens hem quedat amb ganes de veure tot el vídeo, ja que el que us mostrem és tan sols un fragment. Seguirem, però, buscant l'entrevista completa.  

Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada