dimarts, 4 d’octubre de 2011

Hondures vs. Ricky Martin

Els famosos homosexuals no estan, en cap cas, salvats de les discriminacions per la seva orientació sexual. Fa just una setmana parlavem de l'expulsió de Leisha Hailey d'un avió per haver fet un petó a la seva nòvia. En aquest cas el protagonista de la malaurada història és Ricky Martin. 
El cantant, que va fer pública la seva homosexualitat l'any passat, està fent una gira mundial per promocionar el seu últim disc Música+Alma+Sexo. El dia 16 d'octubre tenia programat un concert a Tegucigalpa, Hondures. El ministre d'Interior hondureny ha fet unes declaracions molt dures que podrien prohibir l'entrada de Ricky Martin al país: els líders catòlics d'Hondures volen protegir la moral i els principis ètics de la nostra societat. A més, el seu nucli familiar no és el prototip de família que la societat hondurenya o les seves lleis aprovarien.

S'està debantent, doncs, si és el govern d'Hondures o bé els líders catòlics els que volen prohibir que Ricky Martin faci un concert al país. Tot i que sembla que es culpin mútiament, la veritat és que ni polítics ni religiosos estan d'acord en que el cantant portoriqueny actui a Hondures. 

Un nou cas, doncs, de discriminació envers el col·lectiu LGBT del que ens fem ressò. Com bé exposava un dels comentaris en referència a la notícia de Leisha Hailey fa uns dies: per "sort" li ha passat a un famós i podrà fer sentir ben bé la seva veu a l'hora de denunciar-ho. 

Esperem que així sigui.


Font

1 comentaris:

M ha dit...

van descobrir que ricky martin té poders psíquics i que als concerts hipnotitza a la gent amb la seva música i els converteix en homosexuals......................................................... ara en serio, criticar (o en aquest cas prohibir) el treball i esforç de les persones en relació a la seva orientació sexual ho trobo patètic.Res a veure, vaja, ridicul.

De veritat que de vegades ric de segons quina situació, però resultat de la impotència i incredibilitat que em suposen....
......sino ploraria.

Publica un comentari a l'entrada