dilluns, 17 d’octubre de 2011

"The kids are all right" es convertirà en sèrie

Recordeu "The kids are all right"? una pel·lícula que es va estrenar el febrer passat i que era de temàtica lèsbica? Pel que sembla el canal televisiu HBO i la directora del film, Lisa Cholodenko, estan preparant una adaptació de la història a la petita pantalla. 
 Possibles spoilers de la pel·lícula!

La sèrie girarà entorn dels cinc personatges principals (les dues mares, els dos fills i el donant d'esperma) però encara no se sap si es reprendrà la història des d'on la pel·lícula la va deixar o si començarà des d'un punt completament diferent. Tampoc se sap si els actors seran els mateixos de la pel·lícula (entre ells hi trobavem Julianne Moore, Annette Bening i Mark Ruffalo).
La pel·lícula explicava la vida d'una família homoparental amb dos fills. Els fills, ja adolescents, tenien una inquietud: qui va ser el seu donant d'esperma? A partir d'aquí comencen la recerca d'aquest individu que s'acaba transformant amb una part molt important a les seves vides. Acaba interferint tant en la família que té una aventura amb una de les dues mares. 

A nosaltres la pel·lícula, nominada als Oscar, no ens va agradar massa -i, pel que sembla, a una part de la comunitat lèsbica tampoc-, ja que pensem que tot i que tracten l'homosexualitat amb molta naturalitat, algun dels comportaments de les protagonistes no són gaire habituals i no acaben de reflectir la realitat. Si les dues mares són lesbianes (i no bisexuals) es fa estrany el fet que una d'elles tingui una aventura amb un home. Si bé tot pot passar a la realitat -evidentment una dona heterosexual en un cert punt de la seva vida també pot voler experimentar amb una altra dona- pensem que aquest fet fa més mal que bé a la comunitat lèsbica, i que ajuda poc a "prendre-se-la" seriosament; l'espectador pot arribar a pensar que el que realment volen totes les dones (hetero o homosexuals) és tenir relacions amb homes. 

Ens agradarà, però, veure la nova sèrie i veure cap a quina direcció continua. A veure si aquesta vegada la sèrie supera la pel·lícula! 

Font
After Ellen 

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

No he vist la pel·lícula, i com ja sabeu no sóc pas lesbiana (de fet, m'és impossible), però sí que conec un cas real d'una parella hetero que vivia amb una lesbiana, segons ella 100%, i va trencar la parella hetero... enrotllant-se amb el tio!

Ara, una cosa és adonar-se que el sexe que t'agrada no és el que havies pensat sempre, i per tant reorientar la teva vida (mai més ben dit), i una altra és experimentar o que se te'n vagi la pinça. Suposo que això és el que passa a la pel·lícula, que com he dit no he vist.

D'altra banda, em fa gràcia quan hi ha tios que diuen l'animalada de "amb una lesbiana té més mèrit", o alguna cosa així, perquè... si és lesbiana de debò no podràs, idiota! :D

Anònim ha dit...

Té tela aquest cas que expliques! Doncs tan lesbiana no devia ser aquesta noia.. 8-)

No es podria haver expressat millor: una cosa és reorientar la teva vida i l'altre casos com el de la pel·lícula. Jo després de veure la pel·lícula i parlar-ne amb d'altres noies lesbianes, totes estavem d'acord en que el tema se'ls hi escapa una mica de les mans, a la pel·li. A veure com serà la sèrie!

Elica ha dit...

Avui m'he trobat amb aquesta pel·licula en una biblioteca i m'ha fet bullir la sang i comentar aquí.
No l'he vista, però tinc molt males referencies, malgrat que a altres pàgines com a AmbienteG, Deborarte o Lesbicanarias no dubten en posar-li el llorer per sobre alabant-la.
Les pel·lícules i sèries de temàtica lèsbica sempre cauen en dues classes de clitxés: o la lesbiana es suïcida (com a Lost & Delirious) o es folla a un tio, com passa en aquesta.
No sé com li ha passat pel cap a la Cholodenko fer una peli així si diu ser lesbiana. Així només aconsegueix que la societat no ens respecti tal com som i el debat sobre si les lesbianes necessitem als homes a la nostra vida o no s'allargui quan no cal si de debó volem aconseguir aquest respecte envers la nostra sexualitat.

Publica un comentari a l'entrada